Selam arkadaşlar, uzun süreden beri forumdan ve sizlerden uzak kaldım ilk fırsatda avımı gerçekleştirdim. Yazlığa geldiğim arkadaşları buldum ve muhabbeti balıktan açtım geçenseneki gibi bol zargan olmadığından bahsetdi arkadaşlar. Bende bu sözlerden etkilenip biraz isteksizz kaldım ( bilirsiniz olmayan şeyle uğraşmak işgence oluyor Bikaçgün etrafımdaki avcıları izşedim, denize şunoker ve gözlükle daldım neler var neler yok bi gezdim gerçektende durum içler acısıydı , denizde gezdiğim sürece gördüğüm 5 ispendek 500gr - 8-9 tane kafel tek sürü halinde gezibiyor geri kalanı isparoz ,kupa , papaz balığı , başkada birşey yok 19 temmuz sabahı saat 05,00 kalktım avlağa vardığımda 5,45 di aslında planım sabah karatısında at çek yapmakdı ama biraz geç kaldığımdan hava aydınlanmıştı güneş kopmuştu artık Başka sabaha dedim ve zargan takımını oltaya taktım ilk yem sardalya ve ilk balığımı almaya çalışıyorum neden olsa ilk zargandan sonra kendi yemini hazırlayacaktım öyklede oldu ilk zargandan sonra direk kuyruğunu kesip yemlik hazırladım balığı gören sümüklü saddam ve sincap arkama attığım zargan kuyruklarını yiğerek güzel bi kahvaltı yaptılar en azından benim kadar balık seviyorlar takımın iğnlerini WMC no:16 seçtim köstek 0,18 FC misina olrak hazırladım iğneler hırsızlı olrak bağlamam rağmen ağızları küçük olduğundan 6-7 tane zargan yarı yolda kurtuldu daha sonraki takımı 12no iğneyle haazırlamayı düşünüyorum 16
balıklar için tebrikler paylaşımınız için teşekkürler bu yazlık dediğiniz yer ne tarafta acaba marmarada zargana başlamadı en azından tekirdağ tarafında daha yok balıkları şamandıralı topla mı yakaladınız
ali kemal ekip süper...valla bence de bu yoklukta bunlar çok iyi...bizim buralar da tık yok...sezon açıldı körfez çok kalabalık...balıkların hepsi firar da...raporların devamı gelir kardeşim umarım...tekrar tebrikler...
mwsut abi yazlık egede egede 4 mevsim zargan bulunur takım şamandıralı zargan topu köstek 2 kulaç 0,18 FC misina kullandım iğneyide 16no hırsızlı kullandım ama 6-7 tane yarı yolda kaçırdım sanırım iğne küçük geldi yeni takımda 12 no tek kanca yaptım yarın sabah suyunda deneme yapıcam
Teşekkür ederim . Balıkların geldiğini gören kedier kolay yoldan karnını doyuracaklarını biliyorlar uyanıklar
teşşekkür ederim turgay abi imşallah daha iyileri senin olur yarın sabah yeni takımla deneme yapıcam belki busefer daha az dökerim
emirim iyi dileklerin için teşekkür ederim zarganların lkuyruklarını birsonraki av için yem yapmak için kesim ve orada yemlikleri hazırladım ilk balığı sardalya nın flatosundan aldım ondan sonrakileride ilk yakalanan zarganın kuyruğundan yakaldım
Ali Kemal tebrikler, epeydir sesin soluğun çıkmıyordu meğer tura çıkmışsın.... Devamını bekliyoruz.......
darısı bize diyelim dostum resimlerinden ve avından etkilendim haftaya bende pelitköyde balığa cıkacağım için verdiğin bilgiler için sağol...
marmarada durgun çünkü üsküdara gidip bakarsanız kurşun kalem inceliğinde toprak solucanı gibi zarganalarla kova dolduran insafsızlar var büyüttürmüyolar anlıyacağın.