Orçuncum ben zaman zaman eymir gölüne gidiyorum. Ancak her şekilde her yem ile her türlü balığa olta atmama rağmen kücücük bir hareketlilik yok orada amaç balık tutmak (tutup yemek değil), Pek tavsiye etmem oranın balığını. ama oradan 10 kg turna da tutsam geri bırakırım suya, ancak ne yazıkki hiçbir hareketlilik yok
Eymie gölünde solucanla kadife dışında birşey yakalaman çok zor kadifede çok değil günde 4-5 tane alsan iyi sayılır fakat avlandığından bölgede önemli, her nekadar azda olsa çok büyük turnalar halen var ama 3 yıldır yakalayan görmedim ama kıyıya vurmuş yaklaşık 7-8 kiloluk bir turna ölüsü gördüm buda içler acısı hali..
teşekkürler ben hemenn orada avlanmayacağım zaten babam diyor orada balık olmaz belki biz oraya taşınıncaya eğmir gölü kalmaz dedi . bende mantıklı gördüm 2015te falan oraya taşınacahız. böyle giderse kalmaz eğmir gölü halimize çok üzülüyorum neyapacahız
Orçuncuğum bu soruyu, aynı yüz ifadenle babana sor. Eminim bir yol bulacaktır. Bu hafta sonu hele bir dene ve gel bizimle paylaş tamam mı, üzgün abicim.
Sevgili Orcun Bu mesajın beni seneler evveline götürdü.Öylesine bol ve iri Turnalar vardıki Eymirde.En iyisi orada rtuttuğum timsah kılıkların resmini bulupta göndereyim.120 cm ve üstü. Sevgiler
çok teşekkür ederim ama gidemem basketboll oynuyorum ve maçım oluyor cumarteside babam ile dükkana gidiyoruz hiç vaktim olmuyor yinede çok teşekkür ederim