Selam arkadaslar yine bir av macerası hikayemden küçük bilgiler sunacagım 1 mayıs yani dün itibariyle sabah erken saatte Eğrekkaya barajına ulaştık amacımız güzel bi piknik temiz hava temiz doga ve tabiki balıkda tutmaktı turna ve levrek için gerekli tüm av aparatları mecvuttuda neyse oltalarımızı suya bıraktık 3 şamandıralı 2 at çek seklinde güne başladık akşama kadar ha bi tane vuruş alalımya aldıklarımızıda hissetmedik cünkü levrekler o kadar küçükki sudan cıkarken gümüş sanıyorsunuz ha nerden gördün diceksinz yanımdaki katil avcılardan gördüm tuttukları 8-10 cm adet sayısı 3 en fazla 4 levregi bile kutuya koyup eve götürdüler neymiş efendim söz vermişlerde birilerine o yüzden götürmek zorundalarmıs bir ton kavga ettim bunları napacaksın yesen yenilmez satsan satılamz diye haa ama tabi onun havasını atacak 3 tane 30 yasında adam tuttukları 2 levrek 8 er cm işte dedimki eğrekkaya bitmiş zaten Türkiye bitiyor orası bitse nolur diyede düşünmedim değil neyse akşam oldu 0 elde var 0 seklinde yine tüm hayaller suya düşerek eve döndük o kadar masraflaramı yanalım o kadar güneşte yandıgımızamı yanalım ordaki KATİL AVCILARI gördügümüzemi yanalım diye diye malesef geri evime döndüm BENCE BU FORUM ALTINDA ELEKTRONİK İMZA TOPLAMALI VE BİR AN ÖNCE TATLI SULARIMIZDA ÖNLEM ALDIRMANIN YOLLARINI KOLLAMALIYIZ ORMAN BAKANLIGINI ŞEHİR CEVRECİLİK BAKANLIGINI UYARMALIYIZ YOKSA NE İÇECEGİMİZ SULAR KALACAK NEDE AVLANABİLECEGİMİZ AVLAK.. DİPNOT : bu arada EĞREKKAYA barajınada kesinlikle gitmeyinzi efendim gözden uzak diye düşünce ile gidersiniz boş boş gelirsiniz...
O kadar hayal kırıklıgından sonra dönerken tek tesellimiz karşı dag eteklerinde bir AYI görmemiz oldu cok heyecanlandık ve öylece izledik dakikalarca
BAKANLIGA bugün şikayette bulundum bütün bölgeler hakkındada konustuk bi abimiz saolsun gerekli yerleri hemen aradı ve gereken neyse hepsini yapıcana söz verdi zaten tanıdık bir isim balık denetimleri konusunda *** azda olsa düzelme olur
bugun göksu göletine gittim , orada bile sazan yasağı var )))))) bilen bilir oraları , bildiğin park ,küçük bir gölü var, sadece bir yerde balık tutuluyor o da sazan, zaten tuttugunu alıkoymak ta yasak dırek suya ıade, her yer guvenlık ,,,, garıpsedım sahsen )))