Eğrekkaya ve Çeştepe

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında hasancan tarafından paylaşıldı.

1. hasancan

hasancan Hasancan

Favori Kamış:
    mantarlı dere oltası
    En İyi Avı:
    2 kg sazan
    Herkese merhaba,
    Çestepe köyü tarafında bir gölet varmış orası ve Eğrekkaya hakkında bilgisi olan var mı? Saygılarımla..

2. Deruni

Deruni K.Emre Aşkın

3. hasancan

hasancan Hasancan

Favori Kamış:
    mantarlı dere oltası
    En İyi Avı:
    2 kg sazan
    Emre link için teşekkür ederim ama bu av 2. ayda yapılmış. Belirttiğim yerleri son zamanlarda gören, duyan varsa cevaplarsa sevinirim.

4. karakedi

karakedi

Favori Kamış:
    mantarlı
    En İyi Avı:
    yayın 60kg (sakarya)
    gecen hafta cestepe göletindeydim. su cok cekilmis durumda cestepe de alıkoyunacak büyüklükte sazan yakalama sansın pek yok. ama hafta sonu piknigi icin uygun bir yer. eyrekkaya da levrek cıkıyo ama su durumunu pek bilmiyorum. eger levrek olur diosanız kurtbogazına gidip levrek tutabilirsiniz. çapari solucan la ama kurtbogazında tam bir balık katliamı yapılıyor. coluk cocuk yaslı genc bir sürü insan avuc kadar levrekleri tırıvırı dahil herseyle avlıyor. ben turna ya attım malesef pek turna kalmamış. avrıca mangalda pişirdigim tavuk etini yem yaptıgım mantarlı oltamla bir kaç tane levrek tuttum. milletin tuttuklarından daha büyüklerdi. kurtbogazında bent tarafına gidersen su kokusuna dayanmalısın. saygılar

5. hasancan

hasancan Hasancan

Favori Kamış:
    mantarlı dere oltası
    En İyi Avı:
    2 kg sazan
    Arkadaşlar eğrekkaya barajına gittim bugün ama araba çamura saplandı. Deneme yapamadım. Kurtarıcıyı bekledim oda çamura saplandı. Artık arabaya zincir takıp 300- 400 metre itekliyerek hava kararırken çıkardık. Bugün vardı bi şanssızlık, bi talihsizlik ama hayırlısı.. Yardımlarınız için teşekkür ederim Hakan, Emre.. Herkese iyi avlar..