arkadaşlar bugün eğrekkaya barajı ve kurtboğazına gittim sonuç= 0 eğrekkayada güneş gün içerisinde görünmediği için balık alamadım. kurtboğazının her yerini son 15 gündür inanılmaz derecede yosun kaplamış. balık yemi göremiyor. bu sebepten koca bir sıfır. bu bölgelere giden arkadaşlar olursa sabırla bekleyeceğim.
kullanmış olduğum 3 takım vardı biri kaşık atçek diğeri dip oltası canlı gümüş diğeri mantarlı takım levrek için.
Dönüşte sağlığın yerindemiydi? Temiz hava aldınmı? Güneş tenini ısıttımı? Rüzgar saçlarını okşadımı? Böceklerin sesini dinledinmi? Kuşlar şarkı söyledimi? Doğanın Kokusu nasıldı?
Muvaffak amca olayı çok güzel özetlemiş, 10/9 u gerçekleşmiş.. Lakin Eğrekkaya barajında balık her zaman aynı bölgede bulunmuyor, Başkalarınca tavsiye edilen bölgelerden bş dönebilirsiniz. Ben balık tutamamanızı yer konusuna ( balık sürüsünün sizin durduğunuz yerde bulunmamasına ) bağlıyorum. Zira ben orada Perch sürüsüne denk geldiğimde yaklaşık 1 saat süreyle boş olta çekmiyorum. Kullandığım yem ise 3 cm lik beyaz sassy, Kaz tüyü çektiğimde oluyor bazen, Bütün iğneler doluyor zaman zaman. Bidahaki sefere rastgelsin.
ben 19 haziranda kurtboğazı ve eğrekkaya yapmıştım sonuç aynı olmuştu.demekki durum aynı bende pazar gidecektim artık gitmiyorum.mevsimin aşırı yağışlı olmasından dolayı balıklar daha iyi av vermiyor galiba kurtboğazı eğer levrek vermiyorsa başka yere gitmemek lazım
dün kurtboğazındaydık 4 tane amerikan levreği sadece :S sanırım ben biraz geç gittim. akşam üstü 5 gibi başladım oltayı atmaya. kısmetimizde 4 tane varmış onada şükür )
Arkadaşlar yapmayın lütfen bende 2 hafta önce gittim kurtboğazına 6 tane tuttum hepsini attım hepsi yavru çok küçük tuttuk dedikleriniz kaç cm di yapmayın şuan sadece yavru çıkıyor ve insanlar sanki bir şey tutmuş gibi küçük yavruları alıp sepetlerine dolduruyorlar ben kimseyi hitam etmiyorum kimse yanlış anlamasın ama iki kere değişik zamanlarda gittim sadece yavru çevremde tutanlar bu yavruları tutup marifet sayıyorlar yapmayın yazık günah ben bu ay gitmem bu kadar yavrudan sonra artık hepinize iyi günler
ben zaten tatlısu balığı yemiyorum arkadaşım 17-18 cm lik balıklardı yemediğim için tekrar bıraktım zaten. okadarını bizde biliyoz
dün yine kurtboğazında malum avlaktaydık. 19 tane tatlı su levreği en küçüğü 16 cm en büyüğü 26cm yine herzamanki gibi balıkları alıkoymayıp doğaya bağışladım kurtboğazı bu günlerde gerçekten iyi sonuçlar veriyor ama genel olarak bi turna problemi var.. botla açılanlar bile turnadan mahrum kalıyorlar.. Allah herkese büyük turnalar nasip etsin