Malum bugünlerde balik tutamamanin verdigi sanciyla diger sevgili hobim fotografciliga agirlik vermeye basladim Münihin ortasindan akan Isar nehrinin cok hircin akan bir kolu vardir. Adi almancada buz deresi anlamina gelen Eisbach.. Bu kolun üstünde nehir sörfcüleri yaz kis sörf yaparlar.. Debisi cok yüksek oldugu icin donmayan bu kolun üstünde cektigim kareleri sizlerle paylasmak istedim.. Asagidaki resme tiklarsaniz tüm galeriyi görebilirsiniz.. Hepinize selam ve sevgilerimle http://www.uccrow.com/index.php/galleries/and-action
Sevgili Uğur, Gerçekten fotoğrafçılığın gözlerimizi açıyor ve bu konuya ilgimizi talı tatlı kaşıyor. Ellerine sağlık. Oradaki sporcuların böyle bir fırsatı değerlendirmeleri de daha güzel ama keşke birinin eline bir de kamış verip su üstünde öyle bir resim çektirseydin tam "surf fishing" olurdu hani
Güzel yorumun icin ben tesekkür ederim, Özgür Sagolasin Bahadir.. Cok tesekkürler Alico dostum Aslinda calismalarini gördükten sonra.. Senden de daha fazla katilim bekledigimi söylemem lazim Sörfcü diye baslik atarken aynisi icimden gecmedi degil Rifat Sagolasin Koral Nejat Abi, Alico'ya söyledigim gibi özellikle o güzel karelerini gördükten sonra, senden de daha fazla görsel bekliyoruz Emre'cim sürekli takip edip, güzel yorumlar yazdigin icin cok tesekkür ederim Adana'ya sevgilerimle..