Selamınaleyküm abilerim kardeşlerim haftasonu balıga gitmeyi planlıyoruz gidecegimiz yer nehir kanal gibi bir yer acaba bu mevsimde balık olurmu bir kac arastırmamda iyi balık yapar bu ay diyor nedenini anlayamadım birde 3.5 metre göl kamısı var 2 tane makaralı var dip oltasıda iş yaparmı bilgisi olan paylaşırsa cok sevinirim yem olarakda solucan mısır haşlama makarna kullanmayı düsünüyorum bütün abilerime kardeşlerime rastgele diyorum.... BOL ŞANSLAR reeling reeling hooked hooked hooked hooked reeling reeling reeling hooked hooked
Nehir kanal gibi bir yerse,iyi balık yapar.İyi balık yapan yerde hertürlü olta takımı kullanılabilir.SOLUCAN VE MISIR iş yapar,makarnayı balık tutamazsanız yersiniz RASTGELE
gecen gittigimiz zaman solucan ve makarnaya geldi balık ama hep ufak mısır hic vurmadı acaba esans felan eklemek lazım mı ki mısıra
habib gitmeyi düşündüğün yeri özel mesajla yollarsan ne tür yem kullanman gerektiği hakkında bilgi verebilirim belki. eğer düşündüğüm bol sazlıklı kanala gitmeyi düşünüyorsan mısır kullan yeter. dip oltası atma takımı bırakırsın suda. hafif şamandıralı takım yap altına tek iğne mısır tak 60-70cm derinlik ver. kanal dediğin için bu tarifler. yere göre değişir.
Kanalda makaralının işi yok zaten .3 4 metre yeterli yani kanal olarak gidilebilecek yerde sınırlı eskişehirde ya sarı su devamı yada porsuk devamı .Eren saruhan iyi bilir kepenez yerlerini sen yinede ona danış 1 2 haftadır kanlıkavak da 2 kiloya yakın 3 sazan avlanmış istihbarat sağlam aklınızda olsun.Yem makarna solucan .
EREN ABİ TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİN İÇİN YOLLADIM MESAJI UFUK ABİ 3.60 KAMIS VAR ONLARI ŞAMANDIRALI GÖL KAMISI YAPSAM İYİ OLUR HERALDE BİR 2 TANEDE KASNAK VAR ONLARIDA GÖTÜRECEM RASTGELE TEŞEKKÜRLER
mesajını aldım habib. önceden tarif ettiğim takımı kullan orda. yem olarak kesinlikle mısır. küçük balıklar solucanla çok oynuyor. beklerken kamışı sağlama al elinde tutmazsan. ben son gittiğimde balık aldı kamışı kucağımdan
teşekkür ederim abi dedigin gibi kücük balıklar cok oynuyor solucanla gecen 20 25 tane bıraktım öyle balık o balıkların cinsi nedir abi sazan yavrusuna benzemiyor hic
sazandan başka balık olduğunu sanmıyorum orda. hem aynalı hem pullu sazan var ama kepenez yada başka bi tür daha varsa denk gelmedim hiç. mısırla avlandığım için hep sazan. orda mısıra vuruş seyrek ama sağlam olur.