Gökhan Hocam' la benim yeni kamışın açılışını yapmak için gittiğimiz ekim ayının son avında oltamıza takılan mırmırlar. Yeni aldığım kamış ilk avında kendisini bana sevdirdi Kullanılan yem her zaman ki gibi kobra... Hepinize rastgele... [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
hocam dünkü av için seni avın sonunda tebrik etmiştim. ikinci tebriğimi de buradan ediyorum. dün güzel ve heyecanlı bir avdı. hafta içi avlanmama kararını yarın hava müsait olursa kırabilirim
tebrik ederim çok güzel mırmırlar almışsınız, dün akşam bende bir deneme yaptım fakat yakalayıp suya iade ettiğim birkaç ufaklıktan başka birşey denkgelmedi kısmetimize... hayırlısı...
İkinizide tebrik ederim darısı bundan sonraki avlarada inşallah. Kamışın gerçekten iyi bir kamış hocam. Gökhan hocanınkiyle pek fark olduğunu düşünmüyorum bir renk farkı gibi geliyor kullanımda bakmak lazım tabi ona hayırlı olsun böyle güzel avlarda kullanman dileğiyle.
Hey maşallah dudağa bak hele Bir ara bizde yakalamıştık mechul bir meradan mubarek Bülent Ersoy gibi dudakları vardı Tebrikler hocam devamını dilerim
İşte bu canavarlar kobra kurt : http://www.youtube.com/watch?v=TsB11ffBbaI tabi biz kürekle denizin içinden almak zorunda kalıyoruz. Baya zahmetli bir işlem
Teşekkürler Selçuk hocam. Akşam biz de aynı şekilde düşünüp sadece renk farkı olduğuna karar verdik. BU kamışı elime alınca bundan önceki kamışımın kamış değil, kütük olduğuna karar verdim Ama hakkını yemeyim onla da güzel avlarım olmuştu.
Yok biz kürekle suya girerek çıkarıyoruz. Bu videodaki arkadaşların orda sular çekildiği için pompa ile rahat rahat topluyorlar. Burda öyle bir imkan yok malesef.