Ustalar Abiler Ve Arkadaşlar Sitede Bulamadim Ekmeği Hangi Balik Için Ve Nasil Kullanacağiz önce Ufalayip Denize Atip Baliklarin Gelmesini Bekliyeceğiz Birde Iğneye Takdiğimizda Düşmezmi
Ömer kardeş ekmek benim bildiğim kefal için kullanılır.Ya kıbrıs oltası olarak ekmeğin içini dışa getirerek sararsın yada 12 numara siyah iğnenin ucuna takarsın.Zaten hemen iskelenin dibinden balıkları görerek avlandığın için ekmek hemen düşmez.Bunun dışında ispari de ekmekle avlamışımdır.
Ekmekle birçok türden balığı avlayabilirsiniz.kefal karagöz sokkan lapa(guppes)daha birçok tür.Oltaya taktığınız ekmeğin düşme ihtimali neredeyse yok.En azından atarkenÇekerken elbette düşecek
. N@mık. Tavuk Kıyması + Bayat Ekmek İçi karıştırıp köfte kıvamına getirip oltaya takıyorsun. Sonra Sazan için şamandralı takım yapıp atıyorsun. Yerse... ________________________________ Yukarıdaki tarif tamamen gerçektir ve başarıyla tatbik edilmektedir... Buda Benim Sazan Hamur tarifim...
ekmek insanın temel gıdası olduğu gibi bir çok balığında tercih ettiği görünce geri çevirmeyeceği bir besin kıbrıs sarmasıyla kefal alırsın hamur yaparak ve hatta sardelye kokuları esans ları falan eklersen diptende güzel balık çekersin
KefaL icin vazgeciLmezdir. Makas iLe ufak ufak kesiyorsun. Bunun disinda ekmek iLe ne tutuLur baska arkadas yazmis. Ama bizim buraLarda yani didim'de gece kefaL oLmuyor. Her ne kadar ay isiginda deseLerde cok zaman geciyor. Derken buyuk bir cupra takiLmasinmi kefaL takimina. Yanimdaki Abi 1 yasima daha bastim dedi
ABİ YANLIŞ ANLADIN BEN HİÇ EKMEK KULLANMADIM SADECE EKMEK KULLANILIYOR TAVUK KULLANILIYOR NASIL OLUYOR ONUN İÇİN HER ARKADAŞA RAST GELSİN