arkadaşlar hepinize selam olsun değerli üstadlar sizlerin bilgilerinizden yararlanmak ve tecrübelerinizden kendime ders çıkartmak için buradayım inşallah. bu benim ilk mesajım olacak İzmir/Gaziemir ilçesinde ikamet ediyorum binde birde olsa balık tutmaya gideriz ve hep elimiz boş döneriz bundan sonra güzel bir set alıp bilinçli iş yapmak istedim tabi sizlerin bilgileri sayesinde olacak inşallah. ve işte yine böyle bir sebepten ötürü sıkıntımı dile getireyim dedim bu hafta sonu bir aksilik olmazsa pazar günü menderes çatalca köyündeki göle gitmek istiyoruz arkadaşlarla ve olta olarak 40lık misina 300lük kamış 50gr kurşun ve buna uygun iğneler aldık yem olayını çözemedik çünkü bilmiyoruz ne kullanmamız gerektiğini bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriz ve bu takım içerisinde yanlış olduğunu düşündüğünüz malzemeler varsa lütfen iletiniz bende ona göre eksiklerimi gidereyim. saygılar...
bana sorarsan forumda araştırsan iyi olur bütün gerekli olan bilgiler var işine yarayacağını umarım sana rast gelsin
Ne tutacağınızı da yazaymışın olurmuş bu iş.Lakin gölde 3 metre sopayla ne tutmayı hedeflediniz çok merak ettim biraz kısa değilmi .Akarsu olur anlarımda koca gölde 3 metre çok ufak.Biz barajlarda belki gelir diye en aşşağı 7 metre atıyoruz.