Arkadaşlar; Anadolu Kartalları grubunun kadim bir üyesi olarak maalesef evimi Avrupa Yakasında Tokı Kayasehir konutlarına taşımak durumunda kaldım. Ve yine maalesef burada ciddi ulaşım problemi var ve benim bir aracım yok. Sabahları boğazda olta salan dostlarıma katilamiyorum. Bu sebeple Kayaşehir, Başakşehir, Altınşehir, Arnavutköy, Habibler ve hatta Sultangazi tarafında oturup boğaz avlarinda bana eşlik edecek aracı olan bir Eküri arıyorum. Benzine ortak olacağımızı soylememe gerek bile yok sanırım. İnşallah forumda bu taraflarda oturan bir arkadaş vardır. İlgilenenlerin mesajını bekliyorum....
benımde aracım yok bende halkalıdan boğaza gidiyorum çok yorucu birde gidene kadar saat 8,30 oluyor düsun kacta cıktığımı?araba yada motor almak lazım
istanbul bu yönden çok kötü abi. ben keşandan çıkıyorum, birazda gaza yüklenirsen 15- 20 dk da geliboluya gidiyorum. en uzak yer enez. oda 40 dk. Trakya mın ve saros un gözünü seveyim. Allah size kolaylık versin. en kısa sürede eküri bulursun umarım
Abi benimki 3 dakikahihi :laughing: Kayaşehir güzeldir ya yeni yen, kentleşiyor, ulaşım problemi tabiki var. Ulaşım problemi İstanbul'un neresinde yokki
Motora haným izin verse almýþtým þimdiye kadar hihi Arabaya da gucum yetmiyor. Ýnþallah bizim oralardan bir balýk tutkunu çýkar. Bogaza gitmeyen biri olsa bile kabul. Ben nasýlsa kanýna girerim. Tadýný alsa birakmaz. hihi
şanslıyız abi. bütün saros ayaklarımızın altında. aynı şekilde tekirdağ tarafıda çok yakın. keşan tekirdağ 83 küsürlü km. yok be arkadaşım o kadar yok. keşan gelibolu aracı 68,3 km. yolu çok iyi bilince basıyoruz gaza. e işimizde otomotiv. korkmuyoruz galiba. gerçi şu sıralar yol yapımı var. biraz sıkıntı oluyor ama olsun. hatta şöyle söyleyeyim, bazen akşamları kafamız anasondan dolayı güzel olunca, gelibolu ya çorbaya gidiyoruz bu arada erikli - mecidiye tarafına geliyorsun sanırım av için. haber verirsen beraber avlanırız. hem tanışmış oluruz sen herkesten şanslısın ama anlamadığım nasıl 3 dk. kaldırımdan karşı kaldırıma mı geçiyorsun sadece istanbul kötü durumda hakikaten. herkes kaçmaya çalışıyor. köyden vs gidenler çoktan geri gelmeye başladı. gelip köyüne yerleşiyor tekrar ama özünü kaybetmiş olarak geliyor. o tarafı kötü işte. Çağrı Bursa dönüşü Tekirdağa gelmeye niyetliyim ama ne zaman olur bilmiyorum. haber veririm T.Dağ ekibine. bir buluşma konusu geçmişti hatırlarsan inşallah çıkar biri. yoksa da motor kolay çözüm ama dikkatli olmalısınız
Ah be Emrahım sen gül gibi Kartalı bırakıp dağlara attın kendini umarım hallolur, yoksa oralardan boğaza gidip gelmek aman Allahım
Sevgili Emrah, öncelikle yeni mekanın hayırlı olsun, güle güle otur Unutma sana uzaklığımız bir klavye kadar mesafede, birlikte av yapmıyoruz diye bizim sayfadanda uzak mı kalacaksın, bizlerin dostluğu bildiğin gibi sadece balık avından ibaret değil Herşey gönlünce olsun kardeşim, bizi unutma...
Dostum ne yaparsın şartlar ışte. Bulucaz artık bir yolunu. Çok çok geç katılırım Abicim mesajıma kendimi grubun kadim üyesi diye tanımlayarak başladım. Ayrıca bence klavye değil bir telefon uzagimdasiniz Evde internet henüz yok; bilgisayarda da ufak bir sorun var diye takılamiyorum foruma. Sana bahsetmisti iş yeri de artık eskisi gibi rahat değil, inşallah en kısa sürede yine yanyana sağlayacağız oltamizi