Bazen sinirlenince, böyle tepkiler verebiliriz genelde; Hakan kardeşim. Ben isterim ki öncelikle bilinçli olmalarını sağlayacak ortamlarda bulunsunlar. Olumlu vesilelerle karşılaşsınlar isterim. İnşaallah ıslah olurlar.
sanırım film çekimi alcedo nun dediği gibi. anladığım kadarıyla sessiz olun diyen bir kadın çığlığı var arkadan gelen bir sesle, diğer seste 1,2,3 diye sayıyor. )))
film çekimi değil, el bombası patlama anı gerçek. Zaten patlama şiddetiyle şişme botun bir bölümü patlayıp sönüyor ve büyük ihtimalle öndeki adam şarapnel parçalarından yaralanıyor. Bu zeki adamlar taaruz tipi el bombası yerine savunma tipi kullanmayı akıl edebilselerdi daha mantıklı olurdu. Tahminim Amerika'da olay, silah bol adamlarda nereye atacaklarını şaşırıyorlar.
bu bir film çekimi..kamera ıduk diyor yönetmen megafonla başla diyor (naçila ) rusca yazılışıda böyle naçila nın начало
Film çekimi olduğunu hiç düşünmedim bende diyorum megafonla neden yöneten biri var olsun el bombasıyla balık yakalamak isteyen olursa biraz çekinir bunu görünce
yazık diyorum sadece... film çekimi bile olsa o suda yaşan organizmaların sonu oluyor teknenin de dibine atmasıda ayrıca bir zeka gerektiren bişey heralde balıgı teknenin altına topladı