arkadaşlar merhaba, formdaki sahte yemler bölümünde dolaşırken rasladığım, siz dostların değerli bilgilerinden yola çıkarak özellikle Ali Galip KAYA üstadımızın bilgilerinden, bende birkaç tane döner kaşık yaptım .şimdi bunları sizlerin beğenisine sunuyorum.daha denenmediği için aksiyonlarını bilmiyorum.ama eğer bunlarla bir tane dahi olsun alabalık yakalarsam, ki inanıyorum o zaman değmeyin keyfime. alabalık sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum (az kaldı).heyecanımı anladığınızı biliyorum.herkese oltalarının dolu gelmesi dileklerimle. döner kaşıkların yapımı ile ilgili çok bişey yazmıyorum çünkü bende Ali Galip KAYA üstadımızın anlattıklarını uyguladım.kendisine çok teşekkür ederim.
Abi Başarili Ve Baliği Cezbedicek Kasiklar Umarim Bir Değil Bin Tane Yakalarsin Ama Günlük Sinirini Bilere )
keşke nasıl yaptığınızı anlatsaydınızda ve yapım aşamasındaki fotoğraflarıda koysaydınızda bizde size teşekkür edebilseydik internette döner kaşık fotoğrafları bolca mevcut amaç döner kaşık resmi olsaydı bol bol görürdük ama genede ellerine sağlık inşallah verimli avlara imza atarsın
ellerinize sağlık paylaştığınız iyi oldu ,sonuçta internette başka kaşık resimleri olsada bu kaşıkların onlardan bi farkı var el emeği göz nuru...
Güzel görünüyorlar elinize sağlık. Malzemeler hazır malzeme siz sadece montajını ve boyamasını yaptınız sanırım ?
sevgili aytekin nasıl yapıldığı ve yapım aşamaları sitelerde zaten var.yazımdada dediğim gibi bende ali galip kaya üstadın yazdıklarını uyguladım. ben sadece kendi yaptıklarımı resimledim ve siteye koydum ki siz değerli dostların fikirlerini almak ve tecrübelerinden faydalanmak istedim. oltan hep dolu gelsin.
burak kardeşim malzemeler hazır değil ama sen onları hazır gibi gördüysen bu benim yaptığım kaşıkların amacına ulaştığının göstergesi gibi geldi bana.teşekkür ederim. kaşıkları ve kullanılan malzemelerin hepsini ben kendim yaptım. oltan hep dolu gelsin kardeşim.
Taner bey, Ellerinize sağlık,umarım el emeği göz nuru kaşıklarınızı keyifle kullanıp guzel raporlar sunarsınız bizlere. Daha önce bende Ali Galip bey'in bir sunumu incelemiştim. Gerçekten emek ve zaman isteyen bir çalışma.. Rastgele.
sağolun cüneyt bey . 1 aydan az kaldı sezonun başlamasına , inşallah bu kaşıklarla güzel balıklarla raporlarım gelecek. oltanız hep dolu gelsin.
Döner kaşık Arkadaşlar internette o kadar çok forum varki anlatamam. Hemen hemen hepsinede üyeyim. Tabi sizlerde takdir edersinizki bu kadar çok forumu takip etmek imkansız. Moderatörler bile kendi forumlarını takip etmekte zorlanıyorlar. Cüneyt bey Döner kaşık haricinde bir kaç tane daha resimli anlatımlarım var Bunlar çeşitli forumlarda yayınlandı. Bunları forumlara koymak oldukça zor oluyor. Resimlerin altına yazıları yerleştırmek bayagı zaman ve emek istiyor. Bu da artık beni inanın bunalttı. Şayet isterseniz foruma koymanız için bu çalışmalarımıda sizlere de yollayabilirim. Ancak foruma yerleştir derseniz maalesef onu yapamam. Benim mail adresim sizde var özelime mail atarsanız size yollarım. Taner bey elinize sağlık görünüşleri gayet güzel. Onlarla Balık yakalayacagınıza inanıyorum. Tebrik ederim sizi.