Bugün birazcık uğraştım ilk sahtem olması nedeniyle çok kusurlarım oldu tabi elimdeki gereçlerin uyumsuzluğu nedeniyle ancak bukadarını yapabildim tatlı suda levrek,sudak,yayın avlarında kullanmayı hedefliyorum boyu 8 cm ağırlığı 40 gr Transmisyon Çelikten İmal edilmiştir
sezai ellerine sağlık...şimdi sıra balıkta...iyi haberlerini bekleyeceğim...artık sudak mı olur yoksa turna mı ben bilmem...
Vaaay Sezai Bu raporu yayınladıgına göre 2 tane yapmışsın benimkini ne zman getiriyorsun Şaka bi yana tebrik ederim Güzel olmuş.. İş yaparsa bitane de ben isterim.
Vaaay Sezai Bu raporu yayınladıgına göre 2 tane yapmışsın benimkini ne zman getiriyorsun Şaka bi yana tebrik ederim Güzel olmuş.. İş yaparsa bitane de ben isterim.
İş yapmazsa, Sezai'ye iş yapan başka bir jig gönderirsin artık. Tatlısuda jig denemesi nasıl bir sonuç verir daha şimdiden heyecanlandım. Tebrik ederim, emeğine sağlık. Sonucu da merakla bekliyoruz Sezaiciğim.
teşekkür ederim Sudak levrek olabilir Olm senin rapalan varya o yeter sana tatlı sudada jig güze sonuçlar veriyor ama bakalım biz alabileceğizmi )
Sezai eger saglam olduysa sonuc verir diye dusunuyorum.Guzelde olmus Guzel avlarda kullanman dilegiyle.Rastgele
O zaman hic sorun yok. Sadece tatlisu da degil ; bence tuzlu suda tekne ile acilma firsatin olursa dene kardesim Rastgele...