el yapımı sahte çalışması tavsiyelerınızı ve yardımlarınız beklıyorum teşekkürler

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında avciibo1985 tarafından paylaşıldı.

1. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    ibrahim bey,
    linklerinizin başına [​IMG] kodunu eklerseniz resimleri aşağıdaki gibi sıralayabilirsiniz.

yapım sırasında çalışmalarınızdan birkaç fotogram eklemiş olsaydınız sizin gibi bu işe girişmek isteyenlere yönlendirici bir girişim olurdu.

renkler ve gözler çok güzel olmuş, özelliklede alt kısımların rengi çok güzel sahtenin yapısı konusunda daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorum. elinize sağlık,

3. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    teşeekürler üstadım elıne sağlık bıdahakı çalışmalarda tavsıyenı uygulacam

4. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    İbrahim arkadaşım madem uğraşıp yapmışsın demekki hevesin var ama bu sahtelere güzel olmuş demek seninle dalga geçmem anlamına gelir.. bana göre şekil yapısı hiç olmamış..

hangi malzemeden yaptın bilmiyorum, sert bir ağaçtan yaptıysan işlemesi sana zor gelecektir.. balsa levhaları var maket uçak yapımında kullanılan onlardan alıp çok kolay işleyebilirsin.. hafif bir ağaç malzeme bu..

1 adet satın aldığın orjinal sahteden kopya çeker gibi onun aynısını yapmayı denersen daha iyi görünüme sahip sahte yapabilirsin..

şuda var bu sahteler her nekadar yüzüşü kötüde olsa tatlı suda turna balığı görürse bunlara hamle yapar :)

bir çok sahte yapımı hakkında konular mevcut onları okuyup bilgi edinebilirsin..

Umarım söylediklerime kırılmazsın..
    bende merak edip balsa levha almıştım ama henüz uğraşmak için vakit bulamadım.. sen en azından denemişsin..

Daha güzel çalışmalarını bekliyoruz.. kolay gelsin.

http://modelucak.thk.org.tr/satis1/satis.php bu linkten yedek parça ve aksesuar yazan yere tıkla balsa ve ahşap ürünler yazana tıkla ordan istediğin ölçülerde seçip satın alabilirsin.. ertesi gün kargoya veriyorlar..

5. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Gözler biraz kalın ve kaba duruyor.. Bir ufak tavsiyede bulunmak gerekirse hologramlı kağıdı delikli zımbadan geçirdikten sonra çıkan yuvarlak kağıdı göz kısmına yapıştırıp, siyah oje veya şu an kullandığınız sahte gözün içindeki siyah pulla üstüne son şekli de verirseniz daha doğal duracağını düşünüyorum..

Gövdenin kenarları da zımpara ile incelterek daha doğal bir görün sağlanabilir..

İyi kötü uğraşıp emek vermişsiniz.. Bende naçizane bir iki ufak görüş belirtmek istedim.. Çalışmalarınızın devamını diliyorum.. Paylaşım için teşekkürler..

6. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    teşekurler abıcım tavsıyerıne katılıyorum

7. ahmetsinav

ahmetsinav Ahmet Sınav

Güzel bir tavsiye oldu bu. saol :)

8. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Bence çok güzel olmuş ama renklere takıldım.. Sahte üzerinde ki boyamı bantmı? olay yeri inceleme gibi olmuş biraz.