Strike pro modeli Popper yapmaya çalıştım umarım olmuştur. Öndeki misina bağlanacak yeri boyası tam bitmeden yapmadım,sonra takacağım. İçerisinde 1 hareketli 3 sabit bilya vardır. Buyrun bunlarda yapım aşamaları;
elinize sağlık, çok gerçekçi olmuş haddime değil, eleştiri olarak kabul etmeyin. şekillendirmede gösterdiğiniz özveriyi birazda boyaya verseniz daha iyi işler çıkabilri diye düşünüyorum. sanki biraz soluk gibi durdu. hareketli bilya ile ilgili bir şey sormak istiyorum, bu bilyanın amacı aksiyon vermesimi yoksa ses çıkartmasımı? eğer aksiyon vermesi ise mantıklı ama ses çıkartması ise ahşapta ses çıkmayacaktır diye düşünüyorum.
Musa nın takım taklavatı görmek isteyen şu videoya baksın benim tüfeğe kundak yapmıştı:thumb: Musa yabancılar halen arada bir youtube üzerinden mesaj atıp soruyorlar çok beğenmişler yaptığın kundağı:thumb: http://www.youtube.com/watch?v=e5jZl64oQc8
Teşekkür ederim. Teşekkürler, Bu çalışmada çam ağacı kullandım. Kadir beğenmene sevindim,inşallah birde onu denerim belki olur.
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Siz sorunu yakalamışsınız,bende sirekli bu sıkıntımdan bahsederim,sahteyi yapıyorum,aksiyonu örüntüsü çok güzel oluyor ama iş boyamaya geldiğinde eldeki imkanlarım bu kadar fazlasını yapamıyorum. Bilya konusuna gelince, Bu sahtedeki hareketli bilya kullanma sebebim aksiyon içindir. Ama emin olun,ahşaptada çok iyi ses çıkabiliyor ki ben bu sahtede bilyayı metal boru içerisine koyup ahşaba öylece gömdüm.
Kadir video için teşekkürler, Lakin senin tüfekte halen gözüm olduğunu hatırlatmak isterim,çok hoşuma gidiyor vesselam.
test ettinmi abi, bende bir ara ugrasmıstımi pop yaptırana kadar cok ugrastım, hep burma yapıyordu. gerçi burma hareketi yapınca çok balık takip ediyordu ama hiç tutamadım
Eline sağlık çok güzel olmuş, benimde yakında paylaşacağım sahte denemelerim olacak, birisi bitti diğeri de boya atıcam karar veremedim hala .bitince paylaşacağım. ayrıca tüfek iyimiş gerçekten bende bir ara havalıya merak salmıştım gamo hunter'ım var duruyor bir kenarda frsat buldukça stres atıyorum