Epeydir oynayamıyordum... Hem özlemişim hemde bu rahatlama yöntemine çok alışmışım. Boy : 15 cm Ağırlık : 40 gr Ağaç : Gürgen Dalma derinliği: 40mm Yapılış süresi : 2 gün Stil : Slow Sinking Shot at 2012-09-15 Shot at 2012-09-15
Emeginize saglık insanın kendi elinden yaptıgı ürünü kullanmasıda apayrı bir zevk verir sanırım iyi avlarınızda kullanın
sahtenin dizayına bakılırsa tek eksik kuyuk olmuş ellerinize sağlık oldukca güzel temiz işçilik çıkarmışsınız..
yine harikalar çıkarmışsın cömert...slow sinking olmasıda ayrı bir özellik katmış sahteye..ellerine sağlık..
Gagasız sahtelerde iç tasarımı doğru yapmak gerekir. yüzme aksiyonunu sağlayan tek şey gaga değil, zira aerodinamik yapı ve ağırlık merkezlerinin doğru yerleştirilmeside çok önemli.
Haydi hayırlı olsun umarım azminin ve emeklerinin karşılığını alırsın. Arkadaşlara selamlar,Yiğenimi öpüyorum
Müthiş el işçiliği... Tebrikler. Kuyruk konusuna katılıyorum belki aşağıda videoda olduğu gibi bir kuyruk takılması sahteyi daha çekici yapabilir. http://www.youtube.com/watch?v=i9xfZTu5plo
Beğenmenize sevindim. Dediğim gibi modeli kuyruksuz çalışmak üzere çizmiştim. Bakarsın yakın zamanda bir kuyruklu denemesi yaparız.