Üstad boya olayını aşmışsın? Boya malzemeleri hakkında biraz bilgi verebilir misin? Tebrikler, ellerine sağlık, mükemmel olmuşlar...
İşin içine air brush ya da sprey boya girince kalite nasıl da tavan yapıyor. Elinize sağlık hepsi harika.
Teşekkür ederim. Selilozik ve metalik selilozik boyalar kullanıyorum. iki kat astar üzerine farklı tekniklerle boya çalışıyor ve laminasyon reçinesi ile kaplıyorum.
Teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim. Sahte balık yapımını defalarca kere yayınladı dostlarımız. Özellikle Özcan agabey bu konuda detaylı bilgi vermekte. Sıkıcı olmamak için birde ben anlatmayayım dedim. Belki size katkıda bulunabileceğim kısmı boyama aşaması olabilir. Onun içinde küçük vir video kaydı hazırlamıştım rica eden dostlar için. http://www.youtube.com/watch?v=mrT9yQtlrPU
eline sağlık kardeşim.. hafta sonları neşesi, oyuncak fabrikasının en son ürünlerinin yapılışını canlı olarak görmek hep bana nasip olsada , herkese söylüyorum bu adam harika işler yapıyor.. tabi benim nacizane yardımlarımla saygılarımla çırak dawe
sahteler çok güzel olmuş eline sağlık seri imalat düşünmüyormusun bu güzelliklerden başkalarıda faydalansın.başarının devamını dilerim
Tamamı el elemği olan sahtelerde seri imalat biraz zor. Zİra kullandığım ağaç gürgen, oldukça sert ve işlenmesi meşakatli bir malzeme. Balsa ağacı kullanılarak günde 10-20 sahte yapabilirsiniz ama gürgende böyle bir şansınız yok. yinede beğenilen sahtelerden isteyenler için üretebilirim.