öncelikle ellerinize sağlık. ama birşey sormak istiyorum. boyamayı nasıl hangi malzemelerle yapıyorsunuz?
Tebrikler çok güzel olmuş, el emeği göz nuru...Bu durumu balıkların takdrine bırakıyorum eminim gereğini yaparlar...
Sırt ve karın hatlarında yer-yer dalgalanmalar mı görüyorum? Bu çalışma öncekilere göre biraz farklı geldi bana. Senin tarzını az-çok hafızama yazdım Cömert, nerede görsem tanırım. Pürüzsüz, hani nasıl derler cam gibi yüzeyi bu çalışmanda göremedim. Ya yeterince ince işçilik uygulanmamış yada bu modelin özellikle böyle olması tercih edilmiş. Acaba hangisi? Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık.
hakikaten de super superr, ellerinize sağlık mükemmel bir işçilik, mükemmel bir boya tekniği, bundan daha iyisi olurmu bilmiyorum, tek rakibiniz bundan sonraki yapacağınız model olabilir diye tahmin ediyorum, allah nice avlar sanip etsin, devamını dilerim, rastgele
Teşekkür ederim. Kısa bir yüzdürme parkuru yaptım ve orada deneme yüzüşleri yapıyorum. Sahtenin ilk sert harekete verdiği tepki maksimum dalış derinliğini gösteriyor. Bu parkurdaki sonuç 40 mm. elbette yanılma payım var ama bu değerleri rastgele yazmıyorum. Değerlerine inanmadığım balıkları yayınlarken de değerlerini vermiyorum. Rastgele.
Teşekür ederim sevgili agabeyim. Bu derece kaale alınmak çok keyifli. Bir çok handmade ci kaplama tekniğini kullanıyor ama bu teknikte uyguladıkları boyama işçiliklerini teknik açıdan pek beğenmiyordum. Bu nedenle tamamen türk usulu (wc de aklıma gelen) bir teknik deniyorum. Sanırım 3-5 denemeden sonra görmek istediğin kaliteyi yakalarım. Keyifle ve saygıyla...
Çok teşekkür ederim. Güzel bakmış güzel görmüşsünüz, övgüleriniz daha iyi şeyler yapmam için motive ediyor. Keyifle kal.