Konunun meraklıları yapılış ve boyama tekniklerini merak ediyorlardı. Sizler için son yaptığım sahteleri boyarken kısa video lar düzenledim. Hak verirsiniz ki sahtenin bitme aşamasına gelmesi çok uzun bir süreç alıyor bu nedenle sadece fikir verebilecek fotoğraflar ve video lar mevcut. Eğer görüntüler üzerine konuşmak ister detay sorarsanız severek yardımcı olmaya çalışacağım. Slalom serisinin devamı… Video… http://www.izlesene.com/video/sahte-balik-yapimi-ve-airbruhs-ile-boyama/2795385
cömert ağbey paylaşımın çok güzel ortamı tam bu sahteler için ayarlamışsın. sanat eseri maşallah sanırım kullandığınız boya tabancası kompresör ile çalışıyor öyle bişeyin maliyeti nedir acaba
Comert Abi emegin icin tesekkurler.Guzel bir calisma olmus.Yalniz Abi sen tam techizatsin ya Rastgele insallah
Cömert Bey gerçekten video ile birlikte çok keyifli bir paylaşım olmuş. Özellikle slalom serisinde ilk paylaştığınız da çok güzeldi. Göz konusunda da sağ en alta ima sahtelerininkine benzeyeni nasıl yaptığınızı merak ediyorum. Hazırdan ziyade boyama ile yapılmışa benziyor. Teşekkürler..
Teşekkür ederim. Tabanca fiyatları kalite ve markasınna göre çok değişiyor. Başlangıç için önerilebilecek ve iy ibakılırsa çok uzun süre kullanabileceğin bişey i 60 - 150 Tl arasınnda mal edersin. Tabi komprasör hariç. Bildiğim kadarı ile komprasörlü setlerde 350-400 Tl gibi...
Göz yapımı için bir çok teknik var zira bir çoğu birbirini çağrıştıran teknikler. Sanırım biraz hayal gücü ile ilgili. Benim önerim şu dur; Kaliteli reflektörlü kağıtları (kalite kalınlıkla doğru orantılıdır) delgeç ile delin ve yuvarlak kısım üzerine istediğiniz şekilde kesilmiş zıt renkli folyoyu yapıştırın ve üzerine hızlı donan epoksi damlatın. Kusuduktan sonra küçük düzeltmeler yaparak kullanıma hazır hale getirerebilirsiniz. Bu iş gazete kagıdında bile yapılabilir ancak zemin ne kadar pürüzsüz ve parlak olursa göz kalitesi o kadar güzel olur.
Tek kelime Onnumarasın abi Mesleğim Metal işleri Değirmen Mak. imalatı yapıyorum + Ahşap işlerindende çok iyi olmasada güzel el işleri yapabilecek kadar iyi anlıyorum Sizi çok iyi anlıyorum bunların nekadar zahmet vereceğini Biliyorum hakkaten techizatınızda fevkalade özellikle tabancaya hayran kaldım eğer bunları satıyorsanız aldığınız para size helal
cömert yaratıcı zekana hayran kaldım göz konusunda ayrıca çok güzel sahteler üretmişssin elerine sağlık devamını bekliyorum.