Bir kaç yeni çalışmayı beğeninize sunuyorum. Yeni bir teknik ve ilk boyama denemem. Ufak tefek kusurlarım olmasına rağmen bu tekniği geliştirebileceğimi ve daya kaliteli işler çıkartabileceğimi düşünüyorum.
Selam güzel bi çalışma olmuş hangi tür malzemelerle çalışıyorsunuz sahte yemler yüzen, batan hangi cins Airbrush tekniği ile mi çalışıyorsunuz.
Sert ağaçar kullanıyor ve airbrush ile boyuyorum. Yüzen, Batan, Ağır batan ve gagalı modeller yapıyorum. Beğeniniz ve katılımınız içinn teşekkür ederim.
Valla beğenilmeyecek gibi değil. Kusuru,defosu, yamuğu olmayan gayet nefis işlenmiş sahtelerin göz dolduruyor. Ellerine sağlık Cömert. ( Bu arada; ön ismin nedir?) Öncekilerle birlikte kendi imalatın olan yemlerden deneyip randıman aldığın oldu mu? İşe yararlılıkları nasıl merak ettim? Yoksa henüz kullanmaya kıyamadın mı? Selamlar. .
Eline emeğine sağlık, güzel çalışmalar olmuş.İnşallah amaçlarına ulaşırlar da biz de buradan güzel raporlar alırız...
Ön adım c.hat ancak Cömert i kullanıyorum Hersene bir kaç levrek yakalıyorum yaptığım sahtelerle ancak bu güne kadar her yaptığım sahteyi denedim ve av yaptım deme şannsım yok. Denneyemediğim sadece nasıl yüzdüğünne baktığım çok sahtem var. Zira tahminen 300 civarı sahte yapmış durumdayım. Bunların bir kısmını beğenmediğim içinn sobaya atmışım bazılarını kendimi geliştirebilmek için denemiş yanılmışım bazılarınıda kıramadığım innsanlara hediye etmişim. Sonuçta elimde 15-20 den fazla sahte yoktur. Şu andan denge sorunu yaşamadığım için boyama kısmında kafa yormakta rüyalarımda neler yapabileceğimi görmekte ertesi sabah ta uygulamaktayım. E tabi biraz da ufkumu açacak kimi kopya girişimlerim oluyor. Beğenmenize çok sevindim. Yakın zaman da yüzüşlerinide paylaşmayı düşlüyorum. Bu vesile ile 2.5-3 aydır elime alamadığım oltama kavuşmak beni çok heyecanlandırıyor. Saygıyla...
Tebrik ederim.Bencede cok guzeller. Umarim gonlundeki avlari yaparsin bunlarla Abicim. Bugun bende tum gun ugrastim. Birkac gundur ugrasiyorum daha dogrusu.Sonuc olarak 3 tane cok ilginc sahte daha yaptim.Simdi 3D goz eklemem gerekiyor,sonrada konusunu acarim. Bu hobi de ayri bir zevk Rastgele...
cömert merhaba: baya güzel gözüküyorlar ellerine sağlık iyi bir çalışma umarım av'da yaparsın.. emrah senin yeni imalatlarınıda merak etdim hani
Hobiydi... Tutkuya dönüştü benim içim. Her boş vaktimde atölyede buluyorum kendimi ahşap işlemesem boyama yapmasam bile o havayı solumak ihtiyacı duyuyorum herhalde Teşekkür ederim.
Valla cok sanslisin bence bu yonden Keske benimde oyle ekipmanlarim ve atolyem olsa Bicak,zimpara,cekic,kalem,sprey,vs gibi cok cok basit malzemelerle biseylr yapmaya calisiyorum Rastgele ...