15 yıldır misina elimde. son 4-5 senedir kendim için malzemeler üretme gayretindeyim. bir alman sitesinde görüp te başladığım farklı üretimler ile bir kaç balık yakalayınca aldığım keyif beni buralara kadar getirdi. buyrun farklı ahşaplardan işlediğim el yapımı sahte balıklar. bu vesile ile merhaba... bu kandırıcı hareketli ağırlık merkezi ile yapıldı. atış sırasında kuyruk kısmında toplanan agırlık çekiş sırasında kafa bölgesinde kuyruğa aksiyon yaptırıyor. tamamen el işçiliği.
Cömert abi biz seninle tanışıyoruz önceden Birde sahtelerin Özcan abininki gibi aksiyonlu Özcan abiyle tanışırsanız fikir alışverişi yaparsınız.çok güzel sahteler.Bu arada hoş geldin abi. Birde kendini tanıştırsaydın iyiydi.. http://balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27
Tebrik ederim. Sitedeki üreten çoğaldı e bizede bunlardan faydalanmak düşer. Birgün bende kendi hazırladığım sahtelerle av yapacağım
cok güzel görünüyorlar tebrikler ama agız bölümlerini yapmamıssınız bunların suyun içindeki aksiyonları iyi olmaz cenesinin altındaki plastik uzantı cok önemli yoksa yüzmez
Bunlar popper..O damaklı rapalalar gibi değil.Bunları genelde okyanuslarda tercih ediyorlar diye biliyorum..
Merhaba Emre cim. Özcan ağabey iyi görüşürüz. kullandığımız teknikler ve malzemeler farklı. dolayısı ile sahtelerimizin özellikleride farklı. hoşbulduk...
Malesef bu hobiyi uzun soluklu yapan çok az kişiyiz. Biraz hazırcılığı seviyoruz ve el emeği ile yapılan hiçbir sahtenin orjinali gibi olamayacağınız düşünüyoruz. hal böyle olunca bu tip çalışmalara olan ilgi azalıyor. senin çalışmalarınıda en kısa zaman da görmek isterim. eğer yardımcı olabileceğim bir şey olursa lütfen çekinme...
Benim çalışmalarım su üstü aksiyon verilerek çekilen sahteler. Ama ille de damak eklemek isterseniz o iş çok kolay. Beğenmene çok sevindim tşklr...
Beğenmenize çok sevindim. Zira sahte balık çalışmalarında en özel bölüm boyama işidir. Hala yeterli olmadığımı düşünüyor ve geliştirmeye çalışıyorum.
merhabalar el emeğiniz gerçekten çok iyi ama benim burada merakettiğim tek bi yer var diğerleri gayet ii anlaşılıyor çünkü.Sahtelerinize vermişolduğunuz pul desenlerini yapma tekniği nasıldır acaba bu konuda yardımcı olursanız sewinirim çünkü çok orjinal olmuş.
harika görünüyorlar abi, aramıza hoşgeldin. sitemizde el emeği göz nuru sahtler giderek artıyor çok güzel ellerine sağlık
Çiçekçilerin yada marketlerdeki file limon un filelerini kullanarak yapıyorum. Bu konu çok merak ediliyor kısa zaman içinde fotoğraflıyarak paylaşacağım.