Selamlar, arkadaşlar eski elbisem artık çok dar diye yeni bir elbise aldım bedeni "M" üstüme gayet sıkı bir şekilde oturuyor fakat birkaç kilo daha alırsam içine nasıl girerim diye düşünmeden edemiyorum. Boyum 1.82 kilom 73 ve aldığım arkadaş "medium" tavsiye etti. 80 kiloya kadar medium veriyorlarmış genelde. Acaba large alsam bu sefer büyük mü olur? Siz ne dersiniz? Saygılar, sevgiler.
Merhaba, Elbisenizi giymeden önce içini şampuanlı suyla ıslatın, daha rahat giyersiniz. Bu iş için bir pet şişenin içine biraz şampuan ve su koyup çalkalayın, elbisenizin kollarını ve bacaklarını kapatın ve karışımı içine boşaltıp her yerinin ıslanmasıı sağlayın. Ayrıca elbisenin dar olması bol olmasından iyidir.Büyük ihtimalle siz kilo aldıkça ve elbiseyi giydikçe o da sizin vücudunuza uyum gösterecektir.
Burak kardeşim, benim aslında böle bişeye ihtiyacım yok benim sorma sebebim farklı idi sebebim aşağıda Serdar'ım hatırlarsın bi arkadaşımız vardı burada üye ismini vermiyelim rencide olmasın O arkadaşımız,( eminim hatırlamışsındır) Bi kıyafete ihtiyacı olduğunu düşünmüştük ve sanırım resimlerinden hatırladığım kadarı ile bu ölçüler O arkadaşa tam gelir diye düşündüm. Ama arkadaş para karşılığı satmayı düşünüyormuş oysa ben acaba bu kıyafeti nasılsa giyemiyecek ve O arkadaşa bi güzellik yapıp hediye edermiyiz diye düşünmüştüm. Yoksa sen biliyorsun merakım olsa almak istesem kendime ,üzerime göre olanı gider alırdık bana değilmi parasıyla değilmi
Dalış sonrası kesinlikle elbisenizi tatlı su musluk suyu ) ile yıkamalısız. Elbiseniz kuruduktan sonra içini kayganlık için, dışını ise çatlamalardan korumak ve elbisenizi uzun süre kullanmak için bolca pudralayın.
valla bak abicim ...yazışmaları okurken aklımdan geçti ,şimdi müjdat abim bir hayır yapacak alt yapı hazırlıyor diye ...ne demişler abi ...çok elbise gördüm içinde adam yoktu ,çok adam gördüm üstünde elbise yoktu ...saygılar
Boğaç kardeşim, aslında bi arkadaşımız var bu sitede üye ismini vermiyelimde arkadaş yanlış anlamasın. Çok genç ve hevesli aslında dalış elbisesi var ama resimlerden anladığım kadarı ile baya deforme olmuş. Ben dedim acaba bu güzel kardeşimiz hani bi kıyak yaparda bu arkadaşa bi jest yaparmıyız diye ama sanırım burada değil kendisi ve silinen bir ilki mesaj var onlarda fiyet falan konuşulmuş hevesim kursağımda kaldı oysa o kardeşimizi ne kadar çok sevindirebilirdik. Ne yapalım artık başka bir çözüm bulucaz.
Müjdat, İstersen kimseyi üzmeyecek,zorlamayacak bir kampanya yapalım. aramızda bu tür malzemeler satan dostlarımızda var sanırım.