Elekrikli motor aküsü acil yardım

Konu, 'Motorlar' kısmında ray tarafından paylaşıldı.

1. ray

ray Suat

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 185cm
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 2500 RA
    En İyi Avı:
    48 cm turna şimdilik
    İnternetten elektrikli su motorum için (flover 55lbs) Deka Marine Start 120 amperlik bir akü aldım. Fakat akünün suyunun bir kısmı sanırım kargoda iken dökülmüş acaba aküye saf su (ya da ne ekleniyorsa) ekleyebilirmiyim. Eklenmiyorsa ne yapabilirim acil yardım.

2. efe can

efe can engin

Favori Kamış:
    sprıt surf lıneeffe
    Favori Makine:
    okuma vsystem
    En İyi Avı:
    çupra 2.250gr
    suat abi aküyü aldığın firmaya hemen iade et kargo hasar tespit tutanağı tutur firma bunu değiştirmek zorunda bilgine hangi firmadan aldın motoru izmir firmasımı

3. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

sanırım o tutanak kargocu dan kargoyu teslim aldığınız an kargocunun yanında kargoyu açarak bu işlem olu yoksa kargocu kargoyu teslim etmiş sizd eimzayı atmış adam çekip gittikten sonra bunu söyemenin bi faydası yok . kargocunun dabunu görmesi lazım tutanak için.

En iyisi ürünü aldığınız yere telefon açın durumu anlatın onlar size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Eğer yine sonuç alamıyorsanız dediğiniz gibi aküye saf su eklemesi yaprasnız sorun hallolur

4. ray

ray Suat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 2500 RA
    En İyi Avı:
    48 cm turna şimdilik
    teşekkür

Zaten ben de ürünü aldığım yere telefon ettim ellerinde şu an akü yokmuş (gerçi sitelerinde hala satış için reklam duruyor ama..) iki ay sonra gelecekmiş ve benim arayıp yenisini göndereceklerini söylediler.

5. ray

ray Suat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 2500 RA
    En İyi Avı:
    48 cm turna şimdilik
    Akü geldiğinde evde yoktu yan komşuya bıraktılar. O gün yağmur çok olduğundan ben de yağmurdan dolayı kolinin ıslak olduğunu zannettim. Ama sonradan fark ettimki koli bir türlü kurumayınca akünün suyunun döküldüğünü anladım.

İzmir firması adresi, www.tekneyatshop.com. Site görevlilerini aradım, yardımcı olacaklarını belirttiler. Önceki verdiğim cevapta da, akü ellerinde şu an yokmuş 2 ay sonra geleceğini, geldiğinde ise beni arayacaklarını ve değişim yapacaklarını ifade ediyorlar, güvenmekten başka çarem yok.

6. alikemal

2 aa kim öle kim kala ne olacağımızı biliyormuyuz :) biraz kaderci yaklaşım oldu ama kaderimizde ne yazıldıysa yaşıyoruz benden tavsiye 2 ayı siz unutmayın onlar unutur siz arayın

7. efe can

efe can engin

Favori Kamış:
    sprıt surf lıneeffe
    Favori Makine:
    okuma vsystem
    En İyi Avı:
    çupra 2.250gr
    suat abi tekneyatshop doğru bir firma onlarda yanlış olmaz diye düşünüyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardımcı olurum saygılarımla rasgele

8. ray

ray Suat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 2500 RA
    En İyi Avı:
    48 cm turna şimdilik
    Teşekkürler efeciğim düşünmen bile yeter. Yazdığım internet sitesinden yüz yüze alışveriş yaptın mı? Biliyorsan sahipleri hakkında bilgi verebilirmisin. Eğer akü değişiminde bir problem çıkarttıklarında yardımcı olursan sevinirim. :) Birde bu mağazadan minn kota 10 amperlik 200 tl ye akü şarj aleti aldım sanırım dediğin gibi yanlış yapmazlar sanırım.

9. volky1991

volky1991 Volkan Aydın

En İyi Avı:
    Şimdilik İstavrit :)
    birimiz de site yönetimini arayalım hiçbişeyden haberimiz yokmuş ve alıcıymışız gibi aynı üründen sipariş edelim bakalım ozaman da 2 ay sonra gelicekse tamamdır ama yok ürün ellerinde varsada size numara yapmışlarsa siz saf su bulma çalışmalarına başlayın :D

10. mhin

mhin MEHMET HÜSAMEDDİN

bENİM bAŞIMA gELDİ aYNISI

aKÜyü almaya kargoya ben gittim nasıl becermişlerse suyunu akıtmış.Tutanak tutturup iade ettim.Aldığınız firmaya giren çıkan yok parasını kargodan tazmin ediyorlar.İlgili kargonun genel müdürülüğünü arayın deyin ki komşuya vermişler.Bizzat bana vermeleri gerekiyordu deyin.Geriye dönük tutanak tutabilirler.Kargo eğer dandik bir kargo değilse.Gelelim su eklemeye muhtemelen bakımsız aküdür ki bakımsız aküler su haznesi kırılmadığı sürece su akıtmazmış.Bende başıma geldiğinde öğrendim.Kurumsal bir akü firmasının teknik sorumlusuyla konuştum.O akü adam olmaz dedi.
    Not eğer kargo sorun çıkarırsa siz de çıkarın.Komşum bana kargoyu vermedşi deyin ben kargomu almadım deyin.Nerde benim kargom deyin.İmzanız yok,kimlik bilgileriniz yok.Benim kargomu benim haberim olmadan göndericinin haberi olmadan nasıl teslim edersiniz kardeşim sizi mahkemeye vereceğim deyin.O ZAMAN hemen çözüm üretirler.Nerden mi biliyorum.Ben kargo acentesiyim.:)

11. alikemal

:D :D bak çok doğru

12. ray

ray Suat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 2500 RA
    En İyi Avı:
    48 cm turna şimdilik
    Alışveriş yaptığım siteye baktığımda hala aynı aküyü satıyorlar . Eğer bu akü ellerinde yoksa ve 2 ay gibi süre sonra gelecekse bu aküyü neden satıyorlar anlamadım. Satıştan kaldırmaları lazım. Bildiğim kadarıyla bu tür satışlarda belli bir süre içerisinde ürünün teslimatı şartı var, bu da 2 ay kadar da değildir eminim. Ben bu işten pirelendim. Acaba beni oyalıyorlar mı? Akünün satışının olduğuna dair adres: http://www.tekneyatshop.com/index.php?js987a9b=2357&Deka_Marine_Master_Start_Aküsü_120Ah
    Bu arada kargo şirketi de sürat kargo.

Son düzenleme: 25 Kasım 2010
  13. mhin

mhin MEHMET HÜSAMEDDİN

tekneyatshop sağlam bir site.Kargo şirketi için aynısını söyleyemeyeceğim.Kırık bir ürün var ortada.Kargo sağlam almış size kırık getirmiş.Sigortalı taşınmış.O halde bu zararı karşılamaları lazım.Sürat kargonun şubesi kem küm eder ama siz Genel Müdürlüklerini arayın ve durumu anlatın.Çözüm üretmeleri gerekir.Yapmaz iseler,ben almadım,komşuma ben verin demedim.Komşum akü kırık mı sağlam mı bakmaz ki deyin.Sizi mahkemeye vereceğim deyin. Geçmişe dönük tutanak tutturun ve göndertin gerisin geri.Tekneyatshopa gelince stoğumda yok 2 ay bekle olmaz.Sattın mı sattın.Parasını aldın mı aldın.O halde derhal biryerden bulacak gönderecek yada paranızı derhal iade edecek.İnsanlaRI yormasınlar.Üzmesinler.

Saygılarımla