Merhaba arkadaşlar elektikli motorların performansı, kullanılılışlıkları ve dayanıklılıkları hakkında bir fikri ya da deneyimi olan var mı?
merhaba ben kendime 3 ay önce alıp 200 lira aşşağısına sattım ve 1000 liraya dağ bisikleti aldım... açıkçası elektrikli motor bence eğer sportmen ve sporu seven ve balık avıyla spor yapmayı bir araya sığdırmak istiyen biriyseniz almayın derim benim pek hoşuma gitmedi kullanışlığı ve 6 ayda 1 masrafı var akü masrafı 300tl ... eğer kilosuz sigara içen yorulmayı sevmeyen biriyseniz tavsiye ederim çünkü çekişi düşük kalabiliyor... şahsen ben profesyonel dag bısıkletlerının daha kullanıslı oldugunu dusunuyorum gecen taktım çantamı aldım sahtelerimi ratımıda koydum içine pedalladım merkezden erdemliye ... maalesef gittiğim yerlerde sonuca varamadım 1tane levrek kaçırdım okadar ... fakat bundan sonra hep yapmaya karar verdim gerçekten denemelisiniz.. :thumb: yaşadığım tecrübeleri yukarıya yazdım karar sizin almak almamak size kalmış ... 1. yazdıklarımdan sonraki dağ bisikletiyle balığa gittiğimde yaşadığım tecrbeydi kusura bakmayın uzattım iyi akşamlar...
Bisiklet ile balığa gitmek olayına bayıldım.. tebrikler,, sporun hasını yapıyorsun .. elektrikli motorları daha ziyade iç sularda kullanırlar denizde verim alamazsın ve bana göre sakıncalıdır da.. hava bozunca kaçmak gerekirse dönüş zor olur..
kusura bakmayın ben sokaklarda sürülen elektrikli bisiklet olarak algıladım meğersem tekne kusura bakmayın ya yanlış anladım ... ))) o konuda tecrübem yok kıyıdan avlandığım için ... İnşallah doğrusunu seçersiniz....Teşekkürler Muvaffak abi .. konu cevabını yanlış yere yazdım ama muhakkak sporu ve balık tutmayı seven bisikletle sırtına çantayı atıp normalde gidemediği uzun mesafelere güzel avlaklara balığa gitmeli... Tavsiye ediyorum buradan :thumb: Hepinize Ve Özellikle değerli Muvaffak abime iyi akşamlar...
Muhaffak abi teşekkürler. Okan kardeş sana da tşk. Erdemlide nerde avlanıyorsun bu arada. Herhalde bende sonuda bir yol bisikleti alıp şöyle kızkalesi tarafına gideceğim. Tekne işi hem pahalı hemde sakat gibi.. Yinede biraz daha araştıracağım..
merhaba, ben geçen yaz 54lbs elektrikli motor edindim.....normalinde 15bg 4 zamanlı benzinli bir motorum var fakat daha pratik vede ekonomik ikinci bir motor daha istediğimden aldım.....310 fiber tabanlı ağır botta çok fena performans vermedi.....3 yetişkin ve 2 çocuk gezdiğimizde oldu.....ancak akü önemli, benim 60 amp yorulmuş otomobil aküm çok iyi bir performans vermedi.....min. 90 amp jel akü almak lazım ki seneye edinecem.....sözün özü, kürekle gidebildiğiniz yerlere gitmekle yetinirseni hiçbir sorun çıkmaz.....tabii denizde kullanım sonrası tatlı suyla motoru yıkayıp güzelce kurulamakta fayda var.....fazla hız yapmam, açılmam diyorsanız hafif, neredeyse bedavaya gezebileceğiniz, vede sessiz bir motorunuz olabilir elektrikli ancak denizde mümkünse 45 lbs ve üzeri tavsiye ederim.....daha ufağını denemedim, belki hafif bir botla uyum sağlayabilir.....benim 310 fibere 54 anca yetti, hatta daha kuvvet olsa hayır demezdim.....
Merhaba Zafer Abi bende genellikle merkezde babil deresinin orada tecede ve nadiren erdemli taraflarında avlanıyorum Kefal Zamanında t iskelede çarpma ve yemli yapıyorum şu aralar nekadar klasik yemliye takılsamda asıl sevdiğim avlanma biçimi sahte levrek çıktığındada sahteden başka bişeyle avlanmam.. ... bisiklet konusuna gelince dağ bisikleti herzaman daha dayanıklı oluyor benim bisikletten çok memnunum işçilik vb çok iyi sanada tavsiye ederim ... Bisikletle avlanmaya 3 kez gittim 3ündede çok eğlendim sırtımda çanta yol boyunca ne yapacagımı dusundum vs .. İnşallah birgün tanışmak beraber avlanmak dilleğiyle Zafer abi iyi akşamlar... reeling