Elektrik balığı hakkında yardım

Konu, 'Genel Konular' kısmında cmp_eng82 tarafından paylaşıldı.

1. cmp_eng82

cmp_eng82 Ertan

Arkadaşlar bu konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım yanlış yaptıysam şimdiden özür dilerim herkesden.
    Yakın bir epilepsi hastası tanıdığım var ve bu hastalığı cansız elektrik balığı ile tedavi edenler varmış. bu balığı nereden ve nasıl bulabilirim? bu konuda yardımcı olursanız çok minnettar olacağım.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Emre Akdeniz Sahillerinde Bahardan Sonra Ağlardan çok çikiyor Ama Tabiki Canli Değiller. Umarim Canlisi Lazim Değildir.

3. cmp_eng82

cmp_eng82 Ertan

Cumhur abi cansız olarak lazım. Ben İstanbuldayım bir kaç yere sordum Yenikapı haline gece gitmemi önerdiler. Geçen hafta gece 3 gibi gittim sordum yenilen bir balık olmadığı için tutanlar geri atıyormuş sanırım. telefon numaramı bıraktım ordaki bazı balıkçılara arayan olmadı daha. Hayırlısı inşallah denk gelir bi taneside bizimde şifamız ordan olur.

4. balıkçı rıza

balıkçı rıza rıza yiğit

Arkadaşım taşucunda yaşıyorum bu gün (01. 03.2009) elektrik balığını balıkçıda gördüm satıyorlardı eğer yazımı bu gün okursan haber ver alıp yollayayım (adres) . Rıza YİĞİT 0 324 741 44 95== 0 555 227 42 82

ŞAYET GEÇ KALISAKTA ADRESİNİ VER OLURSA YOLLAYAYIM