iyi günler. zodyak botları şişirebilecek kapasitede şarjlı yada araç sigara soketi ile çalışan pompalar hakkında bilgi almak istiyorum. daha önce ucuz bir şey aldım bi noktaya kadar şişirdi daha sonra ayak pompası ile tamamlamak zorunda kaldım.. teşekkürler erhan
Bu ürünler hem pahalı hemde dediğin gibi randmanı düşük. Araba lastiği için olanlarından alırsan hem daha uygun fiyatlı bulabilirsin hemde istediğin kadar şişirebilirsin. Sadece sibop kısmını değiştirmek için biraz uğraşman lazım. Marine ürünler az satıldığı için pahalı oluyor Yoksa o kadar para tutacak bişi değil.
Arkadaşım. uzun zaman önce bende kullanmaktaydım (mecburi ara verdim) araba çakmağı ile çalışmaktaydı özellikle zodiac gibi büyük botlarda büyük kolaylık hatta botun havasını boşaltırken apaleti hava aldıgı yöne takarsan botu çok çabuk , kolay ve hava kalmayacak şekilde havasını indiriyor (vakumluyor ) dolayısıyla elle ,dizle boşaltılan dan hacim daha küçük oluyor .evet şişirirken ayak pompası takfiyesi sanırım her küçük kopresörde ihtiyaç olabiliryor. kısacası çok pratik kesinlikle tavsiye ederim. zodiac kullanıyorsunuz biraz kaliteli alın ,sevgiyle kalın.