Arkadaşlar Elimde kullanmış olduğum tüm ürünlerimi satılığa çıkardım az da olsa pazarlık olabilir Elimdeki ürünlerin bir surf casting amatör balıkçının çantasında olması gerekenlerden bazıları Kamışlar 1 Adet Lineaeffe Carbon Spiral Cast 390 Surf Kamışı 250 grama kadar atarlı 1 Adet Discovery Voyager 420 Surf Kamışı 250 Grama Kadar Atarlı 1 Adet Napoli 390 Surf Kamışı 250 Grama Kadar Atarlı 1 Adet andouutdoor4040/ 420 Surf Kamışı 250 Grama Kadar Atarlı 1 Adet GII 330 Surf/Cast Kamışı 150 Grama Kadar Atarlı 1 Adet Silver Star Mini pole lanset 500 metre 20 gram atarlı Makinalar 1 Adet Silverstar Bluebird 6000 Bojin Dynema Örgü Misina Sarılı 1 Adet Banax SX4000 Sufix Tritanyum Surf Misina Sarılı 1 Adet Okuma Safina Noir Sfr-55 Sufix Tritanyum Surf Misina Sarılı 1 Adet Silverstar Eagle jig80 Üzerinde Caperlan Misina Sarılı 1 Adet Remixon Ultrasurf6500 üzerinde caperlan surf misina Sarılı +yedek kafalı 1 Adet Spro Zalt Arc-xs Sufix Tritanyum Surf Misina Sarılı +yedek Trabucco Sarılı kafalı 1 Adet Daiwa Triforce Üzerinde Örgü Misina Sarılı Malzemeler 3 Adet Caperlan Marka Aluminyum Kum Dikeni+ Taşıma Çantası 2 Adet Plastik Kum Dikeni 1 Adet Çok İşlevli 4 Çekmeceli Takım Çantası 2 Adet Eltronik Sesli Alarm 1 Adet Işıklı Alarm 6 Adet Kamış Ucu Zil Çok Sayıda Muhtelif Boylarda İgneler (İgne Kutuları Dahil) Klipsli Fırdöndüler ( Kutuları Dahil) Çok Sayıda Normal Fırdöndüler (100 den fazla) Çapari Çeşitleri Resimlerde Görüldüğü Gibi Slikon Sahte çeşitleri Kutuları İle Birlikte çogu kullanılmadı Mantar Çeşitleri ve Kalamar Zokaları Işık Sistemleri 12 Voltluk Akü+ Şerit Led Tepe Lambası 2 Adet Yeşil Lazer Lamba El Lambası noktasal projektörlü levrek avı için Gece Görüş Gözlüğü Su Geçirmez Telefon Kılıfı 1 Adet Küçük Çanta Set Koymak İçin İğne Çıkartıcı Setler Tırnak Makası Makas Amerikadan gelme çift parça motorize yapmurlugu daha bir sürü eşya çantayı agzına kadar dolduracam Vs..vs.vs. Daha Bir Sürü Malzeme fiyatım toplu alım için geçerlidir arkadaşlar tek tek maalesef satamıyorum az da olsa pazarlık vardır Dileyen arkadaşlarla surf takım+ spin takım ile takasta yapabilirim
yok hocam yenilerine yer açacam değişiklik iyidir bir oda dolusu oldu hanım çocuk odası istiyor ben balık odası yapacam dedim ama bizim evde hanımın düdüğü ötüyormuş satıp yenilerini alacam
Tatlı su için Slikon Sahte çeşitleri hakkında biraz daha detay ve fiyat alabilir miyim? Resimden neler olduğunu pek seçemedim. Hayırlı Satışlar
Hepsini buradaki arkadaşlarıma özel fiyat 900 tl ye bırakacam arkadaşlar Emin olun daha bir sürü malzemem var resimlerini çekmediğim sahteler,ışıklar .boncuklar, bıçaklar, kurşunlar, yağmurluklar ne ararsanız tüm set.