Elimdeki Yem İle Ne Yakalayabilirim..?

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında yaman_32 tarafından paylaşıldı.

1. yaman_32

yaman_32 Yaman

Herleze selamlar..
    Arkadaşımın dişli balık yakalarsın diye verdiği plastik balık ile gerçekten dişli balık tutabilirmiyim.Hangi balıklarda kullanabileceğim bir yemdir.
    İyi günler...

Son düzenleme: 20 Ekim 2009
  2. fish founder

fish founder Özgür

sevgili yaman,
    herhangibir yeni topluluğa girildiğinde ilk önce selam verilir,
    milli kütüphaneye girsen bile ilk önce kütüphane sorumlusuna selam verir kendini tanıtır,derdini ve veya sorunu sorarsın....

3. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    öncelikle nerede ne tür balık avlayacaksın ona göre bir sahte seçmen lazım. bu yemle gölde avlanacaksan turna ve ya levrek yakalayabilirsin...

4. yaman_32

yaman_32 Yaman

selam Engin bey
    Beyşehir gölünde avlanacağım,kıyıdan teleskopik olta ile at çek denedim ama elim boş döndüm.Yem alırken satıcıya,gideceğim yeri söyledim ve hangi yem kullanılıyor o bölgede diye sorum.Silikon kurt ve plastik balık gösterdi,ikisindende aldım.Sonuç olarak elim boş döndüm.Sanırım beyşehir gölünde turna ve levrek yok,yeni yemler tehmin etmem gerekecek.Siteyide araştırıyorum,çok faydalı bilgiler var.

5. yaman_32

yaman_32 Yaman

Tamam uyarılarınızı dikkate alacağım..

6. Antrikok

Antrikok Rıza Melih ONBAŞLI

Favori Kamış:
    Okuma Sedros , Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Okuma Raw 55
    En İyi Avı:
    Beyşehir Gölü - Sazan - 4378 Gram
    Yaman Kardeşim Beyşehir merkeze inersen ptt arkasında mıstık akvaryum var gerekli malzemeleri oradan alabilirsin.Dişli avını itfayenin oradaki mendirekten yapabilirsin benim sana tavsiyem ufak top kurşunu misinadan geçirip ucuna igneyi bağlaman sonrasında silikon yemi takarsın attıgında silikon yem serbest olacagından ötürü levrek hemen atlayabilir.Orada tuttugum levreklerın haddi hesabı yok :)

7. yaman_32

yaman_32 Yaman

Sağolasın Melih kardeş,kaldığım yerin Beyşehir gölüne uzaklığı 20 km.Dediğin yerin pek anlamadım,Etrafında neler var dediğin yerde??
    Birde beyşehir gölünde tuttuğun 4378 kg balık için hangi yem kullandın..? :)

Son düzenleme: 21 Ekim 2009