Arkadaşlar bu video yu izlemenizi tavsiye ederim link: http://www.facebook.com/video/video.php?v=128456453023 bu adamı jandarmaya şikayet etmeli ama bana nekadar inandırıcı gelmesede eğer varsa cöyle bişey öğrenmek isterim
Yüzde onbin iddaasına girerim ki patlayıcı ya da elektrikle sersemleştirip elle topluyorlar... Maskaralık !
elle balık tutmak şaşılacak bişey değildir. özellikle akarsularda oyularda ağaç köklerinde göllerde ise kamış diplerinde yakalamk mümkündür. elektrik yada dinamit olsa balıklar suyun üstünde ölü olur . balıklar sandığınız kadar kusursuz zekaya sahip olmadığından elle de yakalanır. adam burada bi oyuktan alıyo balıkları. bulmuş yuvayı topluyor
Bu bahsettiklerinin hiçbirisi değil Koray kardeşim hepsi tamamen naturel, bu arkadaşlar ya Iğdırlı yada azeriler ve büyük ihtimallede Aras nehrinde yada o yörede Karasu denen ırmak olabilir, lakka dedikleri yayın , kızılala dedikleride sazan. Katliam konusuna kesinlikle katılıyorum , büyük ihtimalle bu balıklar havyar döküyorlardı.
Abim sağolasın. Havyar konusu aklıma gelmedi. Böyle olunca daha beter. Aralık bölgesiymiş bu arada... Sözün özü: Balıkçılık doğayı sevmek ve tanımakla başlar.
agac koklerinde yuva yapar baliklar,kaya altlari,oyuklarda ayni anda oyugun buyuklugune gore onlarca balik olabilir,bulanik suda baliklar insanlari goremediginden elle buyuk baliklar yakalayabilirsiniz
Gayet güzel görüntüler. İzlerken imrendim o gün orada olmak isterdim. 15 Dakika içinde balık tutma zevklerini almışlar. Ben balığa gittiğim zaman onbeş dakikada limiti aşan bir balık tutsam bu yeter diye balık tutmayı bırakmam . Bu bana yeter deyip bırakacak olan varsa bilmiyorum ? Katliam konusuna katılmıyorum. Çünkü balık avındaki balık tutma limitlerini yetersiz buluyorum. Bunun dışında katliam olmasını gerektirecek bir nedende yok. Balık tutma yöntemleride tamamen doğalmış
Arkadaşlar, Facebook üyeliğim yok. Merak ettim, birisi anlatıversin lütfen görünen nedir, kaç balık, ne boyda, kaç kişi? Gayet güzel görüntüler ise, izlerken imreniliyorsa, orada olmak arzulanıyorsa; Cennet burada. Hadi gidelim hep beraber. Değilse; Cehennem de burada. Bizler de...
Sizin kanunlara uymamayı tercih etmeniz suçu ortadan kaldırmıyor. Kaldı ki iç sular çok daha kolay kirleniyor. Bu da sürdürülebiliği tehlikye atıyor. Bu videoyu gören kaç kişi aynı yere gidip aynısını yapacak düşünebiliyor musunuz ? Hatta su kenarına ufak bir tesis kurup kurutmak isteyen de çıkacaktır. Balıkların havyarlı olmasına ne diyorsunuz ?
Facebook'u olmayanlar video burada: http://video.ak.facebook.com/cfs-ak...mp4?h=7c78c25a06356736b45b957574be1554&r=1390
Yani bu konuyu sileceğim, neden sileceğim? Eleman her kim ise; balığı limit üstü/altı tutmayı bırak, eline alıp karpuz gibi havaya doğru savurup karaya atıyor, o sırada balığın etleri ezilir, acıdan iyice can çekişir, bakın limitten falan bahsetmiyorum... Madem ki balık avlıyoruz, usulünce avlanalım, bu derece eziyet bırakın hobiyi, insanlıkla çelişiyor... ÖRnek teşkil etmesi için silmiyorum, ancak kilitliyorum. İbret isteyen videonun ilk 15 saniyesini izleyebilir. Zira ben gerisini izlemedim, gerek de duymadım...