Elmali Baraji Yenitürler.

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında bekir arslan tarafından paylaşıldı.

1. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    merhaba arkadaşlar elmalı barajına bu sene kızılkanat ve sarı sazan bırakıldı balık boyları sazanlarda şu an 200 gr gibi ve bolca var.en sevinderen kısımı gölün daimi avcıları bu türü koruma altına aldık.bilmeyenler için eskiden gölde sadece kambur sazan vardı. iki sene içinde göl çok güzel bir sazan avlağı olacak.

2. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Elmalı barajını koruma altına mı aldınız?:eek: :p :D :D :D Yahu nasıl koruyacaksınız? Jandarma korumuyor:( :confused: 15 cm balık için katliam yapanlar, gölü işgal eden israil sazanları, bir sürü kontrol edilemeyen girişi olan bir gölü nasıl kontrol edecekseniz, merak ettim gerçekten.

3. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    bende merak ettim doğrusu nasıl bir koruma altına alacağınızı. bu çalışmanızda canı gönülden başarılar dilerim.
    bu arada cahilliğime verin, sarı sazan ile kambur sazanı nasıl ayırabiliriz birbirinden? daha doğrusu ikisi aynı tür değil mi? ben öyle biliyordum.

4. Sweet Boy

Sweet Boy Ahmet

Haftasonu ömerlide balık tutarken yandaki grup burası balık vermiyor elmalıya gidelim atçek yaparız çok güzel balık oynuyor demişti...

Ne kadarı doğru Ne kadarıı Yalnış bilememm...!!!

5. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    merhaba arkadaşlar bu yeni türlere birde aynalı sazan eklendi ve baraj su seviyesini korursa sonraki senelerde güzel bir sazan avlagı olur. şu andada güzel zaten.gölün korunması konusunda sorular sormuşsunuz gölü tamamen koruyamayız fakat aynalı sazan ve sarı sazanları yakalayanları uyarıyoruz ve balığı tekrar suya bıraktırıyoruz.emin olun bizim gruptan hergün mutlaka 1 kişi oraya balık tutmaya gider ve bunu uygular bırakmayanlarada tuttugumuz israil ve kambur sazanları verip aynalı ve sarı saznları suya bıraktırıyoruz.fakat trıvırıya çare bulamadık.biz elimizden geldiği kadar gelecek nesiller için mücadele ediyoruz. saygılar