merhaba bugün orda idim. göle ağ geriyolar balıklar israil sazanı ve sarı sazan. tırıvırı atandan bıkarsın. yinede boş dönmezsin fakat göl suyu bu sene aşırı pis geçen sene kapattıkları dereyi açtılar ilk defa bu kadar pis oldu suyu.
merhaba evet doğru fakat her yerinde değil baraj çok karışık her yerin ayrı bir özelliği var ,iyi araştırman lazım bazı yerlerde sadece israil sazanı var bazı yerlerinde ise aynalı sazan ve sarı sazan yakalama şansın var bazı yerlerinde ise akşama kadar hiç tutamazsın. tabi yeminde çok özelliği var. bu kadar bilgi yeter galiba.
aslında tam olarak yeterli değil, Normalinde haritadan gördüğüm kadarı ile sadece Çavuşbaşı'ndan baraja iniliyor, Başka nereden giriş yapabilirim?
ben aslen beykozluyum hocam çavuşbaşı müzelleften inebilirsin rüzgarlıbahçe acarlar iş merkezi arkasından yani eski çayırdan da inebilirsin ama müzelleften inmeni tavsiye ederim çünkü baraja inişin daha kolay olur ve birazdaha yüksekte kalarak kendine iyibir mevki için gözlemlemede yapabilirsin bundan 5 6 yıl önce giderdik ozamanlar ufak oldugumuz için sadece kamış ile sazan avlardık oda en fazla 1 kg yu geçmezdi at çek misali şimdi durum nedir bilemiyorum