merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip etmekteyim ama ilkkez mesaj yazıcam buda benim 25.09.2009 akşamki raprum biraz geç oldu sanirsam 3 adet lüfer 16 adet sarı kanat yakaladım fotoları becerirsem yükleyeceğim
Eğer orayı ağcılara, tırıvırıcılara talan ettirmek istemiyorsanız, bir kaç berduşun 24 saat vardiyaya kalıp bir daha oralara sizi sokmamalarına razı değilseniz, neresi olduğunu buradan açıkca söylemeyin. Yoksa cidden üzülürsünüz. Tandığınız ve güvendiğiniz insanlara, özel mesajla söyleyin, eğer gerekiyorsa..
Tebrikler arkadaşım,avlarının devamını dilerim.Ayrıca bizim buralarda da Serdar kardeşimin dediği olaylara çoklukla rastlanıyor.Aman ha dikkat,sadece özelden yer belirtin.
Tebrik ederim çok guzel balıklar, bu aksam cubuklu civarında 2,5saat bekleyerek tek vuruş bile alamadan donen biri olarak gıpta ettim vallahi.. Avların herdaim böyle güzel olsun..
teşşekürler arkadaşlar ama dediğiniz gibi tam yerini söylemedim çünkü daha önceden bununla ilgili teccübeler yaşadım buyüzden yer ismi genel olarak sadece yer belirtmiş olmak için belirtilmiştir .Yem olarak istavrit kullandım.Balıklar kıyıdan klasik mantarlı ile kıyıdan alınmıştır