aieye hoş geldin ........ imza ayarlarını yapmadığın için isminin yerine ..... koydum eminönünden istavrit ve izmarit çıkıyomuş ama üç beş tane değmez bana sorarsan
Bende çarşamba Sabahtan Gitmeye Niyetim Var Ama Durum Böyleyse Başka Yerlere Gitmek Gerek Peki Başka Nereler Var Düzgün Balik Tutabileceğim Ben Istanbul Yenibosnada Oturuyom
ben anadolu yakasındayım edindiğim bilgilerle sana açıklama yaptım bana sorarsan eğer vakit yönünden kısıtlaman yoksa sabah eminönünü dene baktın istediğin gibi diğil başka bi avlağa geç avcılarda durum daha iyi galiba ama sen ne tutmayı amaçlıyosun oda var tabi
ii bakalım bi gidelim bakalım inş bi şeyler çıkartırız başka arkadaşlarında görüşlerini almak istiyorum
sabah saati balık iyide öğlen vakti oldumu bişey alınmıyor.Orada ortamın olur sabah gidersin 11 12 de balığı bırakırsın akşlama kadar takılır 5 te devam edersin AMA TANIDIGIN YOKsa akşam 5 te git 9.30 a kadar tut derim ben.
eğer gidebilirsen saat 19:30 da eminönü vapur iskeleleri arasına git hazıslanman 20:00 ı bulur zaten beyaz veya açık yeşil çapari tak haldende karides al çapari iğnelerine küçük karidesler tak ben bu şekilde avlanıyorum hiç boş döndüğüm olmadı en son 1 hafta kadar önce gittim 21:00 23:30 arası 3 kilo kadar balık aldım hem çapari hem yemli olduğu için balık çeşitli oluyor (istavrit ağılıklı ,izmarit ,gelincik,çok seyrekte olsa iskorpit ) bol avlar