seLam arkadasLar.. Dün izinLi oLdugumdan ötürü Emirgan semaLarında baLık avı yapma fırsatım oLdu.. Sabah saat 10 gibi damLadım sabahtan 1-2 cinekop aLan oLmuş, baktımki iRi ve iyi istavrit aLınıyor açtık takımLarı çaLışmaya başLadık, derken akLıma çapari arkası yemLi takım geLdi (kurşuna 30 cm beden ile baglanan mantarLı cinekop takımı) 30 dakikada 3 tane çinekop ve veya sarıkanaTı kovaya indirdim derken istavrit kesti bende yemLiye döndüm... 5 parcada yemLi cinekop ve veya sarıkanat aLdım (tam yanımdaki bir abi Lüfer aLdı söyLemeden geçmiyim) saat 17:45'te de avı sonLandırdım.. Ha bu arada birde kırLangıç aLdım ama saLdım.. resimLer cep teLefonumda ama Pc bagLantı kabLosunu buLursam yükLerim... hepinize rast geLe ßereketLi avLarınız daim oLsun...
Güzel av olmuş.tebrikler.. Bizim buralar bu ara bunalımda.. ne istavrit ne lüfergiller.. imreniyorum.
Tekrar tebrik ediyorum yavuz. Heleki o kırlangıçı salman takdire şayan bir hareket. Devamının daha bereketli olması dileğiyle.
Tebrikler Yavuz, Güzel bir ava imza atmışsın, bundan sonraki avlarının da en az bu avda olduğu kadar keyifli geçmesini dilerim.
Hepinize tek tek teşekkür ederim... raporumu yeni başLık aLtında açma sebebim istanbuL kıyı raporLarında göremeyecek oLan arkadasLara (ki görmeLeri zor yogun cunki o başLık) yardımcı oLmak bir nebze.. yoksaki bazı arkadasLar gibi nam saLmak istercesine rapor yazmak tarzım degiL.. baLık var oLtası suda oLan baLıgı aLır
Selamlar Yavuz abi nasılsın? görüşmeyeli uzun zaman oldu umarım güzel bir avda tekrardan görüşürüz. Balıklar için tebrikler, duyarlı davranışın için de ayrıca teşekkürler. En kötü avın böyle olsun abi
Kırlangıcı salmak taktire şayan, çinekopu almak taktire şayan. Biri yavru balık onu anladıkta, öbürü ne? Sorum rapor sahibine değil, ilgililer cevap versin bir zahmet.
Abi haddim olmadan bilmiyormuş gibi yaptığını gözardı ederek birazda benim gibi bilmeyenlerin de dikkatini çekeceğini düşündüğümden internete baktım ve; Kırlangıçların Marmaradaki sayısı giderek azalıyor ve karadenizde bitme noktasında.Üstelik göç de etmiyormuş ve çiftler halinde yaşıyormuş.Birini yakalayınca soy açısından sudaki diğeri de büyük ölçüde anlamsız kalıyo yani. Bi bölgede bitince tamamen biten bi balıkmış yani. Lüfere göre daha az (tartışılır) şansı olan ve ilginç balıklardan birisi olduğu için sanırım.