Dün sabah 06:30 suLarında meraya geLdik ve rapaLayLa saat 14:00'a kadar araLıksız caLıştık.. takım kopartma, takım takma, takım baĞLama derken 1 saat kadarda fre verdik.. neyse 33 baLıkLa avı sonLandırdık.. ßaLık iriLi ufakLıydı yara aLanLar kova aLmayanLar yuvaya iade ediLdi.. hepinize rast geLe..
Pazar günü balığa gitmek cesaret ister. Tebrikler yavuz. O kalabalıkta güzel av yapmışsınız. avınız daim olsun.
Ne demek istedigini gaaayet iyi anLadım abi.. ne insanLar var ah ahhh sen daha iyi biLiyorsun.. TeşekkürLer
TeşekkürLer.. evet keyif aLdım.. ama inanın moraLimde az bozuLmadı diiL.. Sağ duyu diye bişey kaLmamış memLeket insanımda..
Tebrik mesajı yazan arkadas kardeş ve dostLara tek tek Teşekkür ediyorum.. daha bereketLi avLar sizLerin ßaşına inşaLLah.. eywaLLah..
eline sağlık güzel av çinekop bu sene çok iyi erken ve sağlam yapıyo bende oradaydım 45 felanda ben aldım daha bereketli avlar dilerim
Güzel av, güzel rapor. Tebrik ederim. Ortalama boy kaç cm. anadolu yakası boylar 14,18 20,22 cm. civarı geliyor.
tebrikler.akşamın buz gibi havasında beklemek de ayrıca takdire şayan ben 3 tane aldım dayanamadım kaçtım limit türev integral gibi hesaplar yok ne güzel