HERKESE SELAMLAR, ASLINDA BALIĞA GİTMEYE PEK NİYETİM YOKTU GECE YATARKEN. SABAH 6.30 DA UYANDIM TABİ Kİ DAYANAMAYARAK YILDIRIM HIZIYLA HAZIRLANIP EVDEN ÇIKTIM İLK ÖNCE TARABYA OTELİNİN ÖNÜNE GİTTİM. SAHTEMİ HAZIRLAYIP SUYA İNDİRDİM. 3. ATIŞTA BİR BALIK ALDIM FAKAT DEVAMI GELMEYİNCE TOPARLANMAYA KARAR VERDİM. GEÇEN HAFTA EMİRGAN DA BALIK ALAMAMIŞTIM AMA HAZIR BURAYA KADAR GELMİŞKEN BİR ŞANSIMI DENEYEYİM DEDİM. EMİRGANA VARDIĞIMDA KALABALIKTI VE BU BELLİ Kİ BALIĞIN VARLIĞINDAN KAYNAKLANIYORDU. SAAT 9:30 GİBİ EMİRGANDAYDIM SAAT 13:00 E KADAR 8 TANE ÇİNEKOP 1 TANE DE İSTAVRİT ALDIM. HAVA KAPALIYDI İLK BAŞLARDA LAKİN GÜNEŞİN KENDİNİ GÖSTERMESİYLE BALIK HIZLANDI. SANIRIM TARABYA OTELİ YERİNE İLK BAŞTA EMİRGANA GİTSEYDİM DAHA VERİMLİ BİR AV YAPABİLİRDİM. HERKESE SAYGILAR.
amanın tam tekmil hazırlar tebrikleri bir borç bilirim istavritte sahteye mi geldi acaba ve çinolar sahte seçiyormuydu yani renk boyut olarak falan?
ayrıca balık çok mu açıktaydı? tahminen atışlar kaç metreye ulaşıyordu? kendimi sorguda hissettim konuş kaç kişiydiniz diğer yamyamlar nerde ve son olarak abi karşı kıyı hakkında bilgin varmıdır üsküdar tarafı özellikle?
İyi dilekleriniz icin tesekkurler. İstavritte sahteye geldi. Sahte konusunda soyle soyleyeyim 7 cm liklere pek ragbet etmediler baliklarin neredeyse hepsini 5 cm lik sahteyle aldim uzeri mavi alti turuncu bir sahte pelican marka. Uskudar tarafi icin diyebilecegim birsey yok maalesef. Herkese daha bereketli avlar dilerim.
Eveet bu rapor itibari ile Emirgan da keyifli bir av yapma imkanı tamamen ortadan kalkmıştır. İnsanlar akınlar halinde Emirgan a gidecektir. Aaa Emirgan a gidelim Emirganda balık çıkıyormuş diyen arkadaşlar, kalabalıktan atabilecek seniz gidin tabii.
Sırf oltacı olsa iyi, ağcılar gece kaçak trolcüler. 3-4 sene önceki arnavutköy gibi olması yakındır .
Tebrikler; Artık Emirganda konuyu açtığın saat itibari ile balık ve olta atacak yer bulursan tutarsın. Geçmiş olsun...
Sanirim buyuk bir kabahat isledim arkadaslar ben sizlerle bilgi paylasmak istedim. Ayrica herkes rizkini yer bugun orada emin olun yeterince kalabalik vardi sessiz sakin bir mekan degil zaten bilen bilir. Agcilari veya tekneleri bilmem ama kiyidan kolay av veren bityer degil arkadaslar .
o bölgeyi iyi bilirim ömrüm orada geçti dilerseniz daha fazla açık etmeyelimde bilen bilir gider tutar yapalım
2012 ilkbahar modası Emirgan oldu demek ki Oldum olası modadan uzak durmuşumdur, biz de diğer yerleri deneyeceğiz artık.
Emirgan, avlak olarak en sevdiğim ve dip yapısını iyi bildiğim yerlerden biri. Sizi de boş çevirmemiş, tebrik ederim güzel balıklar almışsınız, dahasına rast gelsin.
mouse ile aşağı toggle yaparken, yani tekerlekle gır gır yapıp aşağıdaki resimlere de iştahla bakmaya çalışırken, göz aldanması oldu. sanki toggle ile resmi büyütüyormuş gibi oldum. Hayır, balık perspektifiymiş, makinaya yakın olan balık büyük görünür, uzaktaki küçük görünür ya, ben de mouse toggle yapınca sanki resim büyüyormuş gibi geldi, hayır resim aşağı iniyormuş büyüyerek. neyse. bilgisayardan anlamayan biri saçmaladığımı düşünür. tebrikler harika av.