öğleden sonra saat 3 gibi başladım olta sallamaya akşam 7ye kadar 1kg kadar yemli izmarit aldım akşam 7den 10;30 kadar 1,5 kg kadar kefal aldım balık bu gün nazlıydı sanki peşinde biri varmış gibi yem olarak kurt ve midye kullandım lüfer için bi deneme yapmak istedim ama çok rüzgar ve akıntı olduğu için deneyemedim (bu arada yakaladığım izmaritlerden bazıları sanki emre diye sesleniyordu)
Demek beni çağırıyorlar heeee geldim buradayım artık haberleri ola... Tabii senin de Ellerine sağlık abi, sen işlemi hallettin inşallah kalmıştır banada. Yapmışsın yapacağını fazla söze ne hacet
Süper av olmuş serkan ama ben bu raporu niye göremedim acaba. gözümüz lüferlerde kaldı herhalde olsun av avdır daha güzellerine rasgele diyelim.
alper istinyede emirganda baltalimanında her tarafda bu ara durum aynı istavrit yok genelde kıraça var, sıyırtmaya bile istavrit tek tük hatta sıyırtmaya izmarit geliyor ( kendim denedim ordan biliyorum)
Serkancan, bu balık kıtlığında gayet güzel balık almışsın. Biraz mütevazi kalmış ancak yine de iyi. Bereketiyle devamını dilerim. Selamlar.