emirgan o rüzgara rağmen yine sakindi kuzeyi gören yerler resmen bir afet resmen uçuruyor adamı kar yağsa yeridir öylede bir soğuk
Kemal bey tebrikler, gerçekten çok güzel bir lüfer almışsınız, hemde bu kadar olumsuz hava koşullarına rağmen.
Tebrikler, bu havada ben bakkala bile gitmedim. Sabrınıza ve balıklara hayran kaldım, avınız daim olsun.
teşekkürler tarkan tokma burnunu biraz ilerisinden sağolasın ercan napalım kısmet teşekkürler teşekkürler evet biraz zor du balık yakalamak teşekkürler sizede daha büyükleri kısmet olur inş teşekkürler koralım kısmetimizde bu varmış teşekkürler evet rüzğar ve soğuk hava anca bukadar oldu teşekkürlerevet hava koşolları baya kötüydü teşekkürler teşekkürler kardeşim sanada kısmet olur daha büyükleri teşekkürler sizede kısmet olur daha büyükleri avın daim olsun sevgiyle kal
Kemal abi, oldumu şimdi?? Abi kardeş lüferler dolaşmaya çıkmış sende onları yakalamışsın Ellerine sağlık abim, tadında avların daim olsun
Türkiye geneli havalar malum olumsuz hava şartları şans kısmet yeterli teçhizat birde deneyim eklendimi balık tutamamak için bahane yok yakalananlar şahane..