slm arkadaslar mutlaka baliğa her gitdiğinizde bir balik türü diğerinden fazla tutmussunuzdur en cok yakaladiğiniz balik hangisi : bzen eli boş döndöğüm olyor ama genelde istavrit
şefim o tür balıklar icin hic zaman ayiramadim o yüzden aklima gelmedi ..genelde galata ve yöşilköyde avlandiğim icin aklima ilk gelen baliklari yazdim tabi sen kendi görüsünüde yaza bilirsin eminimki cok zevklidir Sazan ve Sudak(Levrek) türlerinide yakalamak iyi anketler.
Murat selam. Bu ankata daha fazla balık eklememiz lazım. Yöresel olarak çeşitlilik gösteriyor türler. Örneğin çipura, levrek, mercen, karagöz, mırmır, ısparoz v.s. v.s. Sanırım senin anket biraz İstanbul ve çevresine yönelik olmuş.
tabiki trofe boylarda olmak üzere zargana- kuzu - lambuka lüfer hiç yok mesela olsa tutardık herhalde
anket bece eşkina gibi balıklarda eklenmeli. bu arada merak ettim de amatör balıkçılıkta hamsi olta ile tutuluyor mu.ankete konmuş ta dikkatimi çekti.
Murat konuyu açerken çok aceleci davranmışsın.Bence konuyu yeni bir sayfa olarak daha oturaklı açarsan ilgi daha yerinde anket sonucu ise daha doğru çıkacaktır... kolay gelsin... 1- Hamsi konuya fransız 2- Nerda kofana palamut zargan
dediğin gibi şefim gecenlerde gitdim çapariye sardalya hamsi çin ekop ayni anda geldi sanirim bir birleini kovaliyordular
cok kısır bir anket olmuş... Böyle bir anket yapacaksan daha kapsamli olmalıydı. bu siteye Türkiye' nin 4 bir köşesinden üye olan arkadaşlar var. Sadece istanbulu düşünmemeliydin. Ve sadece tuzlu su olmamalı... tekrar düzenlemenizi öneririm.... Rastgele