Arkadaşlar sahte konusunu bir adım daha ilerletmek istedim.Bu konuda sonuc aldığımız sahtelerin resmiyle birlikte modelini yazarsak ve hangi balıkta sonuc aldığımızı yazarsak güzel sonuclara ulaşabiliriz. Sahte :Oskar Magician Maket Balık 110mm CH-M02 Balık : 82 Cm Zargana Resim: Şeklinde olucak.Böylece yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar en kısa sürede cevap bulabilirler
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=31287 Yukarıdaki linkte detaylı bir çalışmanın örneği var...
Trofe almış levrek sahteleri konusunun buna benzediğini düşünmüyorum.Sahteler sadece levrek için değildir.Bu konuda sadece levrek için değil.Bu konu sahteye gelen her balık içindir.
Sevgili Engin kardeşim,- yukarıdaki linkte detaylı bir çalışmanın örneği var - demişim,belirttiğim gibi yapmak istediğin çalışmaya örnek teşkil etsin diye,yoksa sahtelerin ne işe yaradığını senin kadar olmasada bende biliyorum
Abi ben iki konuda aynı demek istiyosun diye anladım kusura bakma.Sahtelerin ne işe yaradığını bilmiyosun gibi bişey demekte istemedim saygısızlık olmasın abi
rapala huskyjerk HJ06SB sılver blue cinekopta cokavcıdır tavsiye ederim ama busene ben bulamıyorum kısık getirmiyor
Merhaba, sırtı mavi altı turuncu olanından bahsediyorsunuz sanırım bende 4 5 adet almıştım ama pek verim alamadım boğazda, en çok 6 cm karpuz modeli (FT) çalışıyor.
river2sea rover 98 inanılmaz başarılı hastasıyım ben onun neler yakalamadıki 62 cm barakuda 55 cm barakuda 38 cm levrek 42 cm levrek 40 cm kaya lagosu