Merhabalar herkeze.yine ozel bir soruyla karsinizdayim)) WTD aksiyonu tamamen kamisin sertlik ve boyu ile alakali oldu biliyoruz e ise birazda agirlik giriyor.size sorum bu wtd aksiyonu yapabilecek ekonomik kamis oneriniz varmi?mesala d.a.m spin kamislar uygun fiyatli deneyen kisiler???? okadar parayi dokmene gerek yok su model isini gorur tarzda yorumlariniza ihtiyacim var,tabiki kullanmis deneyim sahipleri yazarsa daha saglikli bilgi olmus olur.
Ekonomik olarak imkansız kusursuz diyorsanız piyasadaki tüm malzemelerden daha üstün bir malzeme çıkar ortaya ki buda maliyetten olmasa lider ürün olma özelliğinden fiyatı yükseltecektir her üründe olduğu gibi belki pahalıdır ama aslında teorik olarak ekonomiktir kusursuzdur ve o parayı hak ediyordur ekonomik halk arasında ucuz anlamında kullanılır genelde o yüzden bunları yazma ihtiyacı duydum 50 liraya kamış alırsınız değeri 10 liradır ucuzdur ekonomik değildir 300 e alırsınız pahalıdır ama ekonomiktir neyse gelelim asıl konuya; Kendim kullanmasam da çok övülen bir kamış okuma alumina wtd aksiyona iyi karşılık verdiği söylenir.
DAM kamışlarda iyi ,ancak uygun fiyatlı iyi bir spin kamış diyince benim tek önerim, http://www.avdeposu.com.tr/?urun-10690-OKUMA-SALINA-SEA-SPIN-KAMIS.html
Arkadaşım vermiş olduğun örneği ben kullanmaktayım hakkaten çok memnunum.WTD ya da başka aksiyon fark etmiyor.Bu kamış,kullanmasını bilene yeterli cevap veriyor.
Okuma Salina Sea Spin fiyat olarak burada daha uygun gibime geldi 2.70 lik modeli http://www.yabanavmalzemeleri.com/default.asp?git=9&urun=5302 2.40 lık modeli http://www.yabanavmalzemeleri.com/default.asp?git=9&urun=5206
Avdeposunun fiyatlarına güveniyorum,bir kaç kez daha uygun diye başka yerlerden sipariş verdim, fiyatı güncellemediklerinden ,almak isteyince bakıp yanlış girilmiş diyip fark istediler,yine aynı fiyata geldi ama daha çok uğraşıp canım sıkılmıştı...Dikkatli olmak lazım
Kesinlikle Okuma Salina diyorum DAM kullanıcısı olarak. Eski DAM yok artık eldeğiştirdi ve Çinde kalitesi soru işareti olan bir üsürü ünün üretiyor.
Ben siparislerimi vermeden önce acar telefonla sorarim güncellenmemis derlerse onlar kaybeder Gecenlerde istoca gittim remixon kisik geziniyordum yabanava da bi ugriyim dedim maket baliklara bakiyodum netteku fiyatlariyla bi miktar farkliydi bu durumu belirtince de gayet kibar bir sekilde o fiyatta alabilirsiniz dedi ama ayni durum spotbalik icin gecerli degil gayet piskin bi sekilde internet ile magaza satisimiz farkli diyorlar
Okuma sea spin almaya karar verdim.makina olarakta trios 40 guzel bir ikili olucaklar.tavsilerini esirgemeyen her keze tesekkur ederim.
abicim bende okuma salina sea spin 2.40 var gayet memnunum her turlu aksıyon yapabiliosun fakat bide balık olsa benım buralarda ne guzel olucak
Bir spin kamışta atçek yapılırken,şayet ip misina kullanılacaksa,illaki kaliteli halkalarla donanmış olanlar tercih edilmelidir. Aksi takdirde ip misina zaman içersinde halka içini yer ve hiç umulmadık bir anda ipi kesiverir. Linkteki kamış bu bakımdanda tercih nedeni olacaktır. Sevgiler