Merhaba arkadaşlar,abiler,kardeşler...yok yok bişey satmyacağım .sadece bir anket.levrek avı at-çek ile hangi aylarda daha verimli olur sizce?anket yukardadır.isterseniz burdan da daha dar aralıklar belirtebilirsiniz...
Bölgesel farklılık gösterebilir. Bulunduğunuz bölgede yavru balık ne kadar kıt ise levreğin sahteye ilgi gösterme oranı o kadar fazladır.
süleyman abicim bu konuda pek bilgim yok ama avatarınızdaki levreği ne zaman tutmuş iseniz o mevsimi öneriyorum
kasım-aralık-ocak olarak mı belirliyoruz şimdi arkadaşlar.yoksa konuyu görmeyen arkadaşlar var mı daha?
bu biraz daha geniş oldu..yaklaşık 6 aylık süre vermişsiniz.eylül-şubat arasında en verimli dönem hangisi sizce???
Maalesef ki üreme dönemlerinde çok iyi atçek avı verir. Bulunduğu sahile göre değişebilirse de mart nisan mayıs haziranın ilk haftasına kadar.
geçen sene pek verimli geçmedi.güzel balıklar aldım aslında ama yine de beklediğim gibi değildi.yakaladığım balığın sanırım 3-5 katı kadar takip ve hamle almıştım.umarım bu sene daha verimli geçer.gerçi ben suüstü kullandığım için,o takipler ve hamleler bile bana yetiyordu çoğu zaman
sonbahar ilk bahar balığın en verim verdiği dönem şuan balıklar geçde olsa havyarını dökdü antalyada bile geç geldi palamut zargana, levrekde başlamış sanırım yavastan ama daha avlayan yok.
Süleyman abi siteye yeni üye oldum sana mesaj atamadım bitürlü oyüzden burdan yazıyorum. Abi öncelikle ben daha yeni başladım bu atçek işine ve sadece 1 kez gidebildim ondada elim boş döndüm. Benim öğrenmek istediğim mersinde nerelere gidiyorsun levrek avına yani senin avlakların nereler buradan paylaşırsan çok sevinirim.