En iyi avınız nedir? benim ki bu yaz yakaladığım levrek kadar hanos balığı boyu ne kadardı ve ağırlığını bilemem ama şu arkadaşın tuttuklarındandı: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20298 en sağdakinden biraz daha büyüktü şimdi macerayı anlatayım bizim orda 2 koy vardır ben kuzey ve güney diye ayırırım hep kuzeyden balık tutarım abim(dayımın oğlu) güneyde balık yok derdi o yüzden oraya hiç gitmedim.bi gün gideyim dedim bi baktım deniz gözlüğüyle burdakiler daha büyükcıktım bi kayanın üstüne olta 35 mm lik igne 7 numara capraz agırlık 10 gram tek igneli olta attım oltayı baktım balık yok sarmaya basladım hop takıldı cektim biraz gelmedi gözlükle tam kurtarmaya gideyim derken bidaha bi bakayım oltaya dedim takılma gecmis (ohbe ) sardım biraz ondan sonra bi vurdu anaaam takıldı sandım sarayım dedim sarılıyo ama nası cok agır misinayı koparcak sandım cektim kıyıya anaam ne güzel balıkben ilk kayabalıgına benzettim abim turna dedi vede arkadasımız söylemesiyle hanos balıgı oldugunu anladım tamam güzel böyle 5 kez daha attım oltayı hepsindede takıldı kurtarmaya gittim etraf kestane yuvası:S iyi 5.ciyi kurtarırken 3 tane kestane dikeni battı allahtan annem cıkardı
Benim en iyi avım 6.5 kg yerli sazan kayalıköy barajında 2002 senesinde o zamanlar 21 yaşında üniversite okuyan çakı gibi delikanlıydım ah gidi günler Şimdi en iyi avım Alt ksıımda yazıyor
300 parça mercan hepsi 250 400 gr 4 kişiydik o zamanlar sirküler falan nerden bilelim attıkça geldi geldikçe attık ama şimdi düşünüyorumda ne büyük yanlış yapmışız
19 sene oldu dedihin doğru bunun telafisi yok ama o zamanlar yoktuki bi namık abimiz elimizden tutsun yol yordam göstersin hem bunu marifet diyede yazmadım itiraf diyelim yer olarakta çeşme kara ada arkası şuanki balık çifliğinin altı yem mamun sülinez
Ben 500 gr lık antenli mercan dan 250 tane yakalayan birilerini de biliyorum ama kimler oldugunu söylemem.. Ben kızdım yerinize birdaha yapmayacaklarmış..