Balık Avı Kanalı Kurulmalı ================================================================================ YABAN TV ye gonderılen email örneği: Değeli yaban tv yönetileri ulkemızde onemlı bir misyonu ustlenerek yaban hayatı hakkında ınsalarımıza gerek gorsel gerkese bılgı anlamında olumlu işler yapmaktasınız .Bununla birlikte sizlere eksik oldugunu ve yetersiz buldugumuzu düsündüğümüz önemli bir konudan söz etmek istiyorum balıkçılık ;her nedense defalarca dile getırmemıze ulkemızde mılyonlarca mator balıkcı oldugunuda belırtmemiz rağmen balıkcılık konusunda kanalınız yetersız kalmaktadır.Daha öncekı yazılarımıza sıkayet ve sıtemlerimize aldıgımız cevaplar bır turlu yerıne getırlılmemiş olup kanalınız sadece kara avcılıgı uzerıne yogulaşmaya devam etmiştır.Haa eger bız kara avcılığı uzerıne kurulu bır tv kanalıyız dıyorsanız baska ama balık ve kara avcılıgına aynı mesafedeyız dıyorsanız balık konusunu ıhmal etmektesiniz.balıkcılık konusuna bıraz daha önem vermenız sızlerın reıtınglerını de yukarılara cıkaracaktır. Balıkçılık hakkındakı konular duzenlı ve saatlerıde sabahın 4-5ini bulmazsa ve kara avcılıgı ıle esıt yayınlanırsa ümit ediyorum yayınlarınızın ızlenme oranı dahada artacaktır . Balıkcılık hakkındakı konular aşağıdaki gibi sıralanabılır . 1-VEDAT ABAYOĞLU ,ORHAN KÜÇÜKBİÇMEN gibi duayenlerle program haftanın bellı gunlerı ve devamlı program 2-Olta baglama teknikleri 3-Hangi balıga hangı yem 4-Balık avlama teknikleri 5-Tekne bakımı 6-Motor tanıtımı ve bakımı (kışlık -yazlık bakımlar) 7-2 zamanlı ,4zamanlı motorlar ve kampanyalar gibi toplanabılır . Birde özellıkle belırtmek ıstedıgım konuda balıkla ılgılı yayınların 30 dakıkayı gecmemesi ve sabahın köründe yayınlanması .Sizlerde ricamız önemle ki tabi biz derseniz kara avcılı kanalıyız bu yazdıklarımızın hıcbır onemı yok BALIKCILIGA DAHA FAZLA ÖNEM VERMENİZ .Dikkate alacagınız ümidiyle işlerinizde başarılar . MUSTAFA YEĞİN EDİRNE UZUNKOPRU 05447721464 BU ULKEDE EN KISA ZAMANDA BIR BALIK AV KANALI KURULMADIR yaban tv yonetıcilerinin kayıtsız kalmaları ve balık avıyla ılgılenen balık avı severlere hıtap edemeleri genelde eskı ve sagdan soldan alınan vıdeolarla ve gec saatlerde koydukları balık avı vıdeolarıyla götürmeye calışmaları işi bu noktaya getırmiştır.Enkısa zamanda bır balık avı kanalı acılmalıdır bu artık balık malzemesı satan buyuk toptancıların aracılıgılamı olur nasıl olur bılmıyorum.Buradan tüm balık avı severlere cagrıda bulunuyorum sevgıyle kalın RASTGELE
Potansiyel gerçekten çok büyük Mustafa Abi. Girişimci ruhlar bu potansiyeli gerçekten görmüyorlar. Ankarada kime sorsan balıkçı, değilse de meraklı, götüren olsa giderim modunda. Böyle bir kanal rating alır, saçma sapan ürünler yerine de kaliteli balıkçılık ürünlerinin reklamı olursa da satılır. kanalın ürün satmasına da gerek kalmadan reklamdan kazanır. İnşallah bir gün o da olur. Kimse yapmazsa, sayısal falan çıkarsa ikimiz yaparız
Kesinlikle katılıyorum. Hatta bu kanal kablolu TV'ye (Uydunet'e) de üye olmalı. Ben kablolu yayına üyeyim, yabancı belgesel kanallarında balık avı programlarını aramaktan bıktım. Köpek balığı gibi bizim gerçek hayatta, kendi sularımızda avlanma ihtimali milyonda bir olan balıkların avlanmasını seyretmekten de bıktım. Böyle bir kanalın kurulması için bir kampanya mı başlatsak, acaba?
Uydu alıcılarından canagınız HOTBIRD'e yonelikse PASSIONE PE diye bir kanal var. Italyanca 7/24 Tatlı su - tuzlu su balık avı yayınından da ote malzemeleri,seyrine doyamayacagınız balık avları ve mucadeleleri, dunyaca unlu malzemelerin tanıtımı. YOK YOK. Tabiiki 2.bir tv alıp ayrı odada seyretmek kaydıyla. Yoksa evde dizilerden ve izdivac programlarından sana sıra gelmez,supurgenin sapını yersin alimallah.
ben sürekli izliyemiyorum,malum hayvanların vurulması beni üzüyor,bilmem kaç yıldır yayında ben 5kez belki balık avı yayınına denk gelmişimdir, yanlız hemen hergün yabantv açılır seyredilir bizde,bizim aga hasta tavşan avcısıdır,365 gün köpek ve tavşan dır onun için,onca zaman içinde sadece 5 kez ancak balık avı yayınına denk geldim,ne zaman çıkıyor yayınlıyorlar bunlar son dönemlerde reklamlar çok sıkıcı olmuya başladı çantaları avrupada birinci seçilmiş ben salağımya yedim onu buyrun size süper bir kanal eskiden ben bunun hastası idim ,şimdi aklıma geldi hemen uyducuyu aradım ,şuan dedi kanalı vs bakıma almışlar dedi,2 3gün sonra beni ara dedi,sadece o kanal değil bilimum extra kanallar, yaptıkları işlem 2ci bir data kablosu çekiyorlarmış ve ayar vs yapıyorlarmış, fransız kanalı linki: http://www.chasseetpechetv.fr/
Bu da bir Fransız kanalı, eve uyduyu ilk aldığımızda gezinirken bulmuştuk, izlemesi çok keyifli gerçekten..
Bu konuda haklısınız, Yaban TV güzel bir kanal ama biz balıkçıları biraz unutuyorlar .Kesinlikle sadece balık avlarından bahseden bir kanal lazım.
Ben Yaban TV'yi her gün izliyorum (kara avcılığına merakımdan dolayı), genelde de kara avcılığı var. Balık avcılığı ile ilgili 3 program var bildiğim kadarı ile ve 3'ü de sadece avlama üzerine, bilgilendirici değil. Açıkcası Yaban TV'nin balık programları hoşuma gitmiyor ve değiştiriyorum. Bir programında Vedat Amcayı arasıra görüyorum. Usta balıkçılarımıza ait programlar çok gerekli.
Bende Yaban izliyorum 10_15 dakika balık vs arkasından bi reklam yani.. bekle.. arkasından bi değişik program...Bu konuyu dile getirmekle iyi etmişsiniz teşekkürler.Birde balık programları gece oluyor bu ara elektrik kurumuna çalış..işte böyle..herkese selamlar...
Söylediklerine %100 katılıyorum mustafa abi discovery deki zor balıkcılık nehir canavarları vs butun belgeselleri kacırmadan izliyorum. balıkcılıkla ilgili ''kaliteli'' yapımların oldugu bir türkçe kanal olsa 7 /24 sıkılmadan izlerim. bu ülke deniz ülkesi dogaya saygılı kaldıgımız sürecede denizlerimizde balık yüregimizde balıkçılık yok olmayacak saygılıar...
Evet durum biliniyor, hepimiz hemfikiriz.Neler yapmaliyiz da amacimiza ulasmaliyiz?Bu basligi, sikayet kutusu olmaktan oteye gecirmeliyiz bence.Ahmet'e dilekce gonderelim mesela ama kim bu Ahmet??
degerlı dostlar;goruldugu üzere herkes dertlı ne yazıkki yaban tvnin bu yazılanlar ve cızılenlerde hiç umurunda değil adamlar ilgilenmiyorlarbile 3-5 zengın bır araya gelmiş nefsi korletmece kafalarına göre takılıyorlar,zaten dıkkat edersenız son zamanlarda magazaya dondü.Benceolması gereken (aklıma bu geldı en azından) bu balık malzemesi satan fırmlar kısık ve alba gibi ve dıgerlerı bır araya gelıp bir kanal oluşturabılırler balıkcılık zaten turkıyenın parlayan yıldızı neden ;yakında denızcılık bakanlığı dahı kurulabılır .Bugun nereye gıdersenız gıdın heryerde tatlı veye tuzlu balık avı yapan mılyonlarca ınsan var,bakın neoldu kara avı yasakları başladı nezamana kadar taa eylul ayına kadar adamlar tutturmuş kara avı ,kara avı tamam saygımız var ama ozaman demeyeceksin av ve balık kanalı dıye mıllete gecenız bı saatınde sabahın korunde balık avı vıdeoları koymayacaksın.Aslında fazla masrafada gerekyok kamereman yolla saga sola malzemede bolca bulursun .Örnek EGE ve SAROZ jıg avları MARMARA BOGAZLAR caparı avları KARADENİZ palamut,kalkan avları gollerde tatlı su avları ,motorlar ,avlanma metotları ,oltalar kısacası engın konu ama yok adamalrın umurunda değil .Neyse konu derın enkısa zamanda cozum bulunması dıleğiyle tum dostlara rastgele