iyi gunler arkadaslar bu gunler ne kadarda balık az cıksada sogukda olsa dayanamayıp gittigim alabalık avini paylasmak istedim . yanımdaki arkadasım kendisi daha yeni alışıyor ama aşi tuttu iki güne arar hadi gidelim diye
Hemşerim avlandığınız yer Gödet barajı heralde.Balık çıkıyormu.Yada ne zaman verimli olur.Obarajda hangi tür balıklar var ve hangi tür yeme gelirler.Bilgi verirsen sevinirim.
hemserim burda suanda alabalık cıkıyor oda bu aralar eskisi gibi degil sazan var sazanda derin lere cekildi cıkmıyor yaza bakacaz ben hamur kullanıyorum mısır v.s. cıkıyor dediler ama ben denemedim hamurla gayet guzel avlar yaptım ve yapacagıma da inanıyorum alabalıkta aynı hamur la tutuyorum samandıralı takım
Evet Bu Zaten O Aksam Iki Adet Tuttum Onlarida Hemen Arkadas Mideye Yolladi Yakin Resim Cekecektim Dedim Ben Az Uzaklastigimda Temizlemis Ama Ilk Gittigimde Resimleri Koyacagim
Halil zannedersem bu fotolar karsilastigimiz aksam cekilmis .. Makina oldugunu soyleseydin bi kac pozda ben verirdim ne hikmete o aksam bizde sadece 2 adet tuttuk ..
oooo SENDE COK SEY ISTIYORSUN CAY DEDIN VERDIK BIDE FOTOGRAF CEKEYDIK SANA BI HAMAL LAZIM ODA BEN DEGILIM
Ohoo birader iki bardak cayini ictik cokmu goruOn ayipsin .. Saka maka gece o soguktada cay ilac gibi gitti : )
dun aksamdan bir alabalik resmi yakından buda ben hava cok soguktu atesın basında cay icerek isinmaya calisiyorum