Değerli Dostlarım.. At-çek avcılığında yeniyim, malum.. Böyle gitmez dedim, sonunda aldım.. Shimano Nexave 2500FB makine, Shimano Alivio BX 240M kamış, Sufix 0,20 misina.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Elbette Ankaralı olmamın dejavantajı.. Takımı 31 Mart'a kadar deneyebileceğimi sanmıyorum Üstatların yorumlarını bekliyorum..
Sevgili Baybora, Güle güle kullan, bence güzel bir takım olmuş. 31 Mart için nasıl sabırsızlandığını anlayabiliyorum, lakin aradaki zamanda eğer istersen kefallerin bir hatırını sor bakalım
Teşekkür ederim Rıfat abi.. Kefal.. hiç aklıma gelmedi iyi hatırlattın en kısa zamanda bir rapor çıkartacağım, mimarı da sensin
Baybora abicim.Fırsat ürünleri diye konu açtın, bak millet daha hala ne demek istediğini tartışıyor.Bi cevap yazsan da ben deahil arkadaşları meraktan kurtarsan Yeni takımlarına bol trofeli avlar dilerim.
yazsın.. o da güzel bir olay.. malum bilgi sahibi olmadan fikir sahibiyiz.. baksana konu nerelere geldi..
Baybora Abicim.Yeni takimin hayirli olsun ve darisi basima diyeyim. Yanliz resimlerini de koyuverseydin cok daha guzel olurdu be ! Bu arada spincilere bir sorum olacak: Sizce Shimano Alivio kamis mi daha iyidir yoksa Okuma salina mi? Bende yakin zaman da spin takim hazirlamak istiyorum (uzun zamandir istiyordum ama simdi biraz daha yaklastim ) Rastgele...
Teşekkürler dostum.. umarım en kısa zamanda sende istediğin takımlara sahip olursun.. resimleride ekledim.. Alivio nun okumaya üstünlüğünü bilemeyeceğim, ancak senin de söylediğin gibi üstadlar yorumlayacaktır..
Emrah'cığım elbette balıkçılıkta eski, bu spin avcılıkta yeniyim. Okuma'nın Salina'sıda, V- Sistemide var bende. Fakat Ustaların dediği şekilde,yani aksiyon verdirmek için kamışın sapını koltuk altına alıp sağa-sola hareketlerle misinayı sarıyorsunya, işte bu sap kısmı biraz kısa geliyor gibi bana.Ama ben sağ elimle tutar ve aksiyon verdiririm ve de yorulmam diyorsan,iyi bir kamış, bakmaya üşendim, sanırım 140 gr. Ama benim tercihim sap kısmı daha uzun(5 cm) ve ağırlığı 200 gr. olan, gene karbon alaşımlı (bu ifadeyi umarım yanlış kullanmamışımdır) Ron Thomson Tyran kamıştır. Ben bunu kullandıktan sonra okumaları bir daha elime almadım. Shimano'lara gelince sap boyları Okuma'lar gibi. Tercih senin. Ustalar dururken kestiğimiz bu ahkam affola. Niyetimiz ukalalık değildir. Saygı ve sevgilerimle
Ahanda kim gelmiiiis! Abicim ellerinden operim.Nerelerdesin yahu,kayboldun bir ara.Rastgele... Mehmet Abi oncelikle sunu soyleyeyim ; hickimse ukalalik olarak algilamaz.Neden cunku sen kendi izlenimlerini sunmussun burada.Sagol. Ron Thomson ile ilgili pek bilgim yok lakin benim gozumde iyi bir imaji var.Tuzlu su icin kullanilir mi felan onu da bilmem. Salina cok fena aklima yatti ama burada olmadigi icin Turkiyeden getirtebilirim (ne sacma degil mi Malzeme cennetindeyim ama Turkiyeden Salina getirtecegim Ama ne yapalim ; dil yok,arkadas yok,yol - iz bilmiyorum ve birkac ay sonra baska buyuk bir sehire yerlesecegim . O gidecegim yerde hersene fuar da duzenleniyor bu arada.Alistikca arkadaslarda edinirim gari ) Kendine iyi bak Mehmet Abi.Fazla uzaklasmayasin sakin siteden,kendini ozletme Rastgele Abicim
Emrah sen yurt disinda degilmisin,bence bu kamislardan daha üst düzey kamislari ayni paraya alabilirsin bak bu sitede daiwanin exceller modeli var,tavsiye ederim cok üstün bir kamis,ben 2.10cm modelinin 10-20gr atarli olanini aldim,bu fiyata cok kaliteli bir kamis... http://www.fishingtackle24.de/product_info.php?pName=DAIWAEXCELERSPIN
Yurt disindayim (asya kitasinda) Buradada envayi cesit te malzemeler var (bati yakasinda) Ama Turkiyede Salina baya cok ragbet gordugu icin ve herkez memnun oldugu icin onu alacagim Allah nasip ederse. Senin gosterdigin kamista iyi fakat sanirim tatli su icin ve atari felan da dusuk. Ben genelde yemli avlandim.Spin'e ilk kez gecis yapacagim.Ondan dolayi MH aksiyonlu 2.40 mt 15-40 atarli birsey almayi dusunuyorum. Bu arada tavsiyen icin cok tesekkurler