Dün akşam en sonunda balığa gidebildim. Kardeşimin ziyarete gelmesiyle; nihayet balığa gidebildim. Kulelinin önünde rapalayla sarıkanata salladık oltamızı. Mahşer gibi kalabalıkta,sığıştık bir yerlere. 10 atışta peşpeşe 6 adet sarıkanat aldım. ama balıkta kısmetin önemini şuradan anladımki; biradere devretiğim oltayı geri aldım, ve bütün şansım bitti. 1 saatin sonunda ayrıldık. cep telefonuyla bir kaç resim çektim, ancak yüklemeyi bilmediğim için yayınlayamıyorum. Aylar sonra balığa gitmek ve boş dönmemek güzeldi...
Nihayet.. Günlerdir bu anı beklediğimi unutmadın değil mi? Sağol Cemal. Senin balığa gitmen en çok ta beni mutlu etti. Bu son iki gün içerisinde gözüm hep sendeydi. Kavgaya ramak kalmıştı da, neyseki tehlikeyi atlattın. hadi yine iyisin kurtuldun benden. Dahasına rastgele.
Vay kardeşim senin yazarlığının yanında avcılığında varmış tebrik ederim , seninki acemi balıydı galiba 10 defa atıp 6 yakalamak tam acemi balı.
şans bir yere kadar ondan sonrası ustalık kimse bukadar şanslı olmaz ustalığına saygımız vardır kardeşim
bu nedir yav pazar günü bütün gün tekneyle boğazı taradım istavritten başka birşey yakalayamadım üstüne üstelik birde haşlanmış istakoza döndüm sen 10'da 6 yapmışsın neyse acemi şansı diyelim bari ama bu şansın daim olsun
Cemal'in Balıkları. Benim de pek bildiğim bir konu değil ancak, cep telefonundan resim yükleme hususunda elbet vardır bir yardım edecek. Aylar sonra gelen güzelleri görelim hiç olmazsa. Bakalım balıkların nasıl?
Şu işe "olduramıyorum" de de, Aytekin'de stresten kurtulsun. Laf aramızda böyle çetrefil -bazıları için çocuk oyuncağı- durumlarla uğraşmaktansa, "olmuyor" demek benim de ilk aklıma gelen seçenek oluyor. Ancak belki de sırf bu sebepten olmuyordur. Yani, bazı kişiler pekala bu işleri böyle "olduruyorlar" nitekim. Hülasa, sen bir daha dene ve yine olmazsa, Aytekin abimizden bire bir yardım al derim. Sonrasında da bana anlatırsın artık.
kulelide saat kaçda aldınız 10 atışta 6 balık merak ettim birde sizin 10 atışta 6 balık aldıgınızda çevrenizdekiler 1 2 balıkla mümkün degil kalmazlar kulelide bir yerde yanılıyorsunuz ama nerede bilmiyorum ama sizi tebrik ederim kuleliye tekrar beklerim