Değerli dostlar Yaklaşık bir aydır balığa gitme planları yaptığım halde bir türlü fırsat bulamıyordum. Bu gün hem bir boğaz havası almak hemde yaptığım çaparileri bir test istedim. Çaparilerimin işe yaraması beni o kadar mutlu etti ki kendi kendime gurur duydum sonunda başardım diye Telefonun şarzı bitmek üzere olduğundan fazla foto yükleyemedim kusura bakmayın Beden 0.45 HERON CASPER fc misine Köstek HERON CASPER 20 İğneler mustad beyaz çapraz 9.10.11 Çaparilerim güzel bir gün Bu benim emektar kovam): Denize saldığım kıraça adeti 18 tane; Ölmek üzere olup atmadığım kıraça altı adet Sardalya ve istavrit karışık
Tebrikler güzel av olmuş. Kovanın suyunu sık sık değiştirmenizi öneririm. Balıklar kovada uzun süre kalınca bir yandan işedikleri için böyle çiş ve kan dolu bir suda muhafaza etmek pek sağlıklı olmasa gerek. Emektar kovanızı değiştirip livarlı bir kova almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Volkan sağolasın Murat sağolasın teşekkürler. Hasan doğru söylüyorsun yüzde yüz haklısın Aslında balıkların bulunduğu suyu sık sık değiştiririm,çaparilere kafayı takınca suyu sık aralıklarla değiştiremedim. Bir tane livarlı kovam vardı onuda galata köprüsünden aşşağı uçtu Ufak hacimli bir livarlı kova almayı düşünüyorum.)