Arkadaşlar merhaba.Shimano,daiwa ve bir kaç daha iyi markanın bazı yurtdışı sitelerinde fiyatlarının buraya göre üçte bir oranında olduğunu gördüm.Buna kargo ücreti de dahil.Dikkatimi çeken bu sitelerin hepsi Endonezya menşeli.Daha önce bu sitelerden alışveriş yapan varsa paylaşsın lütfen.Ürünler birebir orjinal görünüyor.Mesela aşağıdaki linke tıklayıp görebilirsiniz. http://fishingcastle.com/products/Shimano-BULL's-EYE-XT-9080-Surf-Casting-Reel-.html
Sevgili Hasan, Bu site bilgisi için çok güzel bir haber diyecektim ki, en az sipariş verilecek sipariş miktarlarının 40 - 50 adet veya daha üstü olduğunu görünce tüm hayallerim yıkıldı. Toptan satış yapan bir site maalesef... Ama araştırmaya devam edelim ... Selam ve sevgiler...reeling
eğer ordan getirip burada satmak istyorsan fiyatlar cazip minimum 30 adet sipariş verebiliyorsun . yani toptan satış sitesi bu .
hasan bey şimdi durum şöyle.. bir araştırdım ki 100 dolar altındaki fiyatlarda olan ürünlerden min 10-30 100 dolar üstü min 5 ve daha yüksekleri için 1 adet sipariş verilebiliyor.. shipping ve fiyat toplam örneklerini alttaki resimlerde göstermeye çalıştım... durum şimdilik böyle iyi araştırmalar selamlar
Bir arkadaşla görüştüm bu siteleri çok takip etmişler.Güvenilir olmadığını zaten bir kaç sonra da sitelerin kapandığını söyledi.Bu fiyatlar benim de aklıma yatmadı zaten.
Kesinlikle uzak durun, benzer bir sitedeki fiyatlar benim de dikkatimi çekmişti, sonra Endonezya'ya gitmek kısmet oldu, sitede verilen adrese gittim öyle bir dükkan yoktu, telefon numaraları da kullanılmıyordu....
abim sitenin alt yapısını inceledim herhangi bir sertifika yada güvenlik destegi yok yazı karakterleri kullandığı template kadarherşey hazır şahsi fikrimdir Uzak dur hatta arkadaşlar bilginiz olsun internette özellikle alışveriş sitelerinde surf yaparken mümkün mertebe google hesabınız yada mail hesabınız açık olmasın yoksa hangi siteye girersenin onun reklamı girdiginiz siteye de gelir rahatsız edici bir görüntü ve spam olasılığı var
Arkadaşlar gerçek olsa dahi şunları unutmuşsunuz... Ürünü aldiniz diyelim ki endonezya ile gümrük anlaşmamizin olmadiğini hatirliyorum buna %40 gibi bir vergi çıkabilir ve %18 gibi bir kdv gelecektir Fiyatlari hesaplarken bu gibi şeyleride baz aliniz (hesaplayiniz).